Tikka masala med bönor och råstekt broccoli

Tikka masala med bönor och råstekt broccoli

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(40)

En supersnabb tikka masala med bönor som serveras med ris och råstekt broccoli.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
  • 3 dl basmatiris eller jasminris
  • 490 g india tikka masala
  • 410 g kidneybönor, avsköljda (på burk)
  • 1 dl vatten
  • 250 g broccoli
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 20 g färsk koriander

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Värm Tikka Masala med bönorna och vatten. Skär broccolin i buketter och dela dem på hälften.
  2. Skär broccolistjälken i tunna skivor. Stek i olja i en riktigt het panna tills broccolin fått fin färg. Strö över flingsalt. Servera grytan med ris, koriander och råstekt broccoli.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lars

2022-03-18

God och enkel att laga, kryddade extra med 1,5 st citron habanero

Alice

2020-10-26

Detta gick lätt och fort att laga! Den behövde dock lite extra smak enligt mig, sriracha och salt löste det!

Heidrun lind

2020-08-31

Lite oklart om broccolin (inte stjälkarna) skulle vara i grytan i steg 1 men god var den !

Checkbox Coop

2020-02-19

Hej Maria! Den funktionen ska fungera nu (vi ska ta bort den tidigare kommentaren). Testa att klicka på Köp varor knappen här ovan :) /Maja (webbredaktör)

Maria

2020-02-18

Hej, vore bra om funktionen gick att lösa!

Tikka masala med bönor och råstekt broccoli
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 3 dl basmatiris eller jasminris
  • 490 g india tikka masala
  • 410 g kidneybönor, avsköljda (på burk)
  • 1 dl vatten
  • 250 g broccoli
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 20 g färsk koriander

Tikka masala med bönor och råstekt broccoli

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(40)

En supersnabb tikka masala med bönor som serveras med ris och råstekt broccoli.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Värm Tikka Masala med bönorna och vatten. Skär broccolin i buketter och dela dem på hälften.
  2. Skär broccolistjälken i tunna skivor. Stek i olja i en riktigt het panna tills broccolin fått fin färg. Strö över flingsalt. Servera grytan med ris, koriander och råstekt broccoli.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lars

2022-03-18

God och enkel att laga, kryddade extra med 1,5 st citron habanero

Alice

2020-10-26

Detta gick lätt och fort att laga! Den behövde dock lite extra smak enligt mig, sriracha och salt löste det!

Heidrun lind

2020-08-31

Lite oklart om broccolin (inte stjälkarna) skulle vara i grytan i steg 1 men god var den !

Checkbox Coop

2020-02-19

Hej Maria! Den funktionen ska fungera nu (vi ska ta bort den tidigare kommentaren). Testa att klicka på Köp varor knappen här ovan :) /Maja (webbredaktör)

Maria

2020-02-18

Hej, vore bra om funktionen gick att lösa!