Tarte flambée med kumminkålsallad

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tarte flambée med en tvist gjord på tortillabröd.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 13 st
  • 3 gula lökar, strimlade
  • 2 msk smör
  • 2 dl crème fraiche
  • 320 g tortillabröd
  • 2 dl riven lagrad ost
  • 120 g bacon, grovt skuren
  • svartpeppar och flingsalt
  • Kumminkålsallad
  • 2 dl vatten
  • 0.5 dl strösocker
  • 2 msk ättiksprit (12 %)
  • 200 g vitkål
  • 2 tsk kumminfrön, torrostade
  • salt

Gör så här

  1. Stek löken i smör till fin färg, ca 10 min. Bred ut crème fraichen på tortillabröden. Toppa med riven ost, den karamelliserade löken och bacon. Grädda högt upp i ugnen ca 10 min. Krydda med peppar och salt.
  2. Kumminkålsallad: Blanda vatten, socker och ättika tills sockret har smält. Strimla vitkålen tunt och vänd runt med lagen och torrostade kumminfrön. Smaka av med salt och servera till pizzorna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Portabelloburgare med emmenthaler och chilicrème - Coop

(12)

Färsk korv med tabbouleh och krämig sötsyrlig gurksalsa - Coop

(2)

Börekpaj med mangold och fetaost - Coop

(2)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Falafel i pitabröd med gurksalsa och limeyoghurt - Coop

(1)

Klassisk grekisk sallad - Coop

(7)

Tårta med kallrökt lax - Coop

(6)

Quesadilla med quinoa och chili - Coop

(7)
13 st
  • Ingredienser 13 st
  • 3 gula lökar, strimlade
  • 2 msk smör
  • 2 dl crème fraiche
  • 320 g tortillabröd
  • 2 dl riven lagrad ost
  • 120 g bacon, grovt skuren
  • svartpeppar och flingsalt
  • Kumminkålsallad
  • 2 dl vatten
  • 0.5 dl strösocker
  • 2 msk ättiksprit (12 %)
  • 200 g vitkål
  • 2 tsk kumminfrön, torrostade
  • salt

Tarte flambée med kumminkålsallad

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tarte flambée med en tvist gjord på tortillabröd.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek löken i smör till fin färg, ca 10 min. Bred ut crème fraichen på tortillabröden. Toppa med riven ost, den karamelliserade löken och bacon. Grädda högt upp i ugnen ca 10 min. Krydda med peppar och salt.
  2. Kumminkålsallad: Blanda vatten, socker och ättika tills sockret har smält. Strimla vitkålen tunt och vänd runt med lagen och torrostade kumminfrön. Smaka av med salt och servera till pizzorna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Portabelloburgare med emmenthaler och chilicrème - Coop

(12)

Färsk korv med tabbouleh och krämig sötsyrlig gurksalsa - Coop

(2)

Börekpaj med mangold och fetaost - Coop

(2)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Falafel i pitabröd med gurksalsa och limeyoghurt - Coop

(1)

Klassisk grekisk sallad - Coop

(7)

Tårta med kallrökt lax - Coop

(6)

Quesadilla med quinoa och chili - Coop

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies