
Tagliatelle med färskost, tomatsås och salami
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 500 g tagliatelle
- 1 gul lök, finhackad
- 1 msk olivolja
- 500 g finkrossade tomater
- 120 g skivad italiensk salami, strimlad
- 2 dl gröna oliver, gärna stora grekiska
- 2 msk färskost med oliv och örter
- salt och svartpeppar
- 1 dl färskost med oliv och örter, till servering
- 1 vitlöksklyfta, finhackad
Gör så här
- Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
- Fräs lök och vitlök i olja i en kastrull. Tillsätt krossade tomater, salami, oliver och färskost och låt såsen koka ihop ca 10 min. Smaka av med salt och peppar.
- Vänd runt pastan med tomatsåsen och servera med basilika och en klick färskost.
Tagliatelle med färskost, tomatsås och salami
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
- Fräs lök och vitlök i olja i en kastrull. Tillsätt krossade tomater, salami, oliver och färskost och låt såsen koka ihop ca 10 min. Smaka av med salt och peppar.
- Vänd runt pastan med tomatsåsen och servera med basilika och en klick färskost.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!