Tabbouleh på quinoa
  • Tid 25 min

Tabbouleh på quinoa

4.42 (12 betyg)

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 10

Ingredienser

4 portioner
  • 2 dl quinoa
  • 2 tomater
  • 1 fintärnad paprika
  • 0.5 fintärnad gurka
  • 0.5 finhackad rödlök
  • 1 dl finhackad persilja
  • 0.5 dl finhackad mynta
  • 1 citron, pressad saft
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 tsk salt
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka quinoa enligt anvisningen på förpackningen. Gärna med en buljongtärning i kokvattnet. Låt svalna något.

  2. 2

    Dela och kärna ur tomaterna, tärna tomatköttet fint. Blanda quinoa med alla grönsaker, örter, citronsaft, olja och salt.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sara tipsar: Gott till både fisk, kött och kyckling.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

2 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Helén

    Synd att det inte kan stå hur många kalorier det är per/portion

  • Anders

    Jag använde halverade cocktailtomater och djupfryst persilja.