Spenatdipp
  • Tid 10 min

Spenatdipp

3.67 (3 betyg)

Mild och god smakbrytare.

  • Tillagningstid 10 min
  • Ingredienser 6

Ingredienser

8 bufféportioner
  • 200 g hackad fryst spenat
  • 0.5 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • salt
  • 3 dl turkisk yoghurt (10%)
  • ev. 100 g tärnad fetaost
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Tina spenaten och låt rinna av i en sil ca 5 min.

  2. 2

    Hetta upp spenaten i en kastrull med lite olja i. Pressa i vitlöksklyftan och smaka av med salt.

  3. 3

    Blanda spenaten med yoghurt och ev. fetaost. Servera som dipp eller sås.

Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Bitte K Nilsson

    Super- gott- enkelt- suveränt