

Snabb köttfärssås på högrev
Betyg (1-5):
Köttfärssås gjord på färdig sous vide-högrev. Gör detta till en snabb gryta med mycket smak som annars måste koka i timmar.
Tillagningstid: 30 min
4 portioner
- 400 g grytbitar sous-vide, Coop
- 1 gul lök, finhackad
- 1 morot, tärnad
- 1 msk olivolja
- 2 vitlöksklyftor, finhackade
- 0.5 tsk chiliflakes
- 1 msk torkad oregano
- 400 g krossade tomater
- 2 dl vatten
- 320 g spagetti
Gör så här
- Krama förpackningen med köttet så bitarna delas upp i strimlor. Fräs lök och morot i olja ca 2 min.
- Tillsätt vitlök, chiliflakes och oregano och rör om. Häll i krossade tomater och vatten och lägg i köttet (även skyn från förpackningen).
- Låt småputtra ca 20 min. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och servera med såsen.
Snabb köttfärssås på högrev
Betyg (1-5):
Köttfärssås gjord på färdig sous vide-högrev. Gör detta till en snabb gryta med mycket smak som annars måste koka i timmar.
Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Gör så här
- Krama förpackningen med köttet så bitarna delas upp i strimlor. Fräs lök och morot i olja ca 2 min.
- Tillsätt vitlök, chiliflakes och oregano och rör om. Häll i krossade tomater och vatten och lägg i köttet (även skyn från förpackningen).
- Låt småputtra ca 20 min. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och servera med såsen.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2021-12-08
Lite svårt att dela kött, men skar upp på skärbräda, lite buljong, så blev det supergod smak!
2020-12-10
Väldigt god köttfärssås!!
2020-11-13
Det var lite svårt att dela på grytbitarna, så nästa gång tar jag ut dem ur påsen och delar med kniv. Vi lade även till 2 buljongtärningar och lite andra kryddor, men bra grundrecept!
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Thereze
2021-12-08
Lite svårt att dela kött, men skar upp på skärbräda, lite buljong, så blev det supergod smak!
Kristin
2020-12-10
Väldigt god köttfärssås!!
Julia
2020-11-13
Det var lite svårt att dela på grytbitarna, så nästa gång tar jag ut dem ur påsen och delar med kniv. Vi lade även till 2 buljongtärningar och lite andra kryddor, men bra grundrecept!