
Shrikand
Betyg (1-5):
Kryddig yoghurtdessert med smak av orienten.
Tillagningstid: 100 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 4 dl matyoghurt
- 1 dl hackad sötmandel
- 3 tsk kardemummafrö
- 1.5 dl siktat florsocker
Gör så här
- Låt mild yoghurt rinna av i kaffelfilter cirka 1,5 timme.
- Stöt kardemumman ganska grovt i mortel. Blanda yoghurten med florsocker, nästan all kardemumma och det mesta av mandeln. Fördela krämen i 8 glas. Strö över lite mandel och kardemumma.
- Serveras kylskåpskallt.
Shrikand
Betyg (1-5):
Kryddig yoghurtdessert med smak av orienten.
Tillagningstid: 100 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Låt mild yoghurt rinna av i kaffelfilter cirka 1,5 timme.
- Stöt kardemumman ganska grovt i mortel. Blanda yoghurten med florsocker, nästan all kardemumma och det mesta av mandeln. Fördela krämen i 8 glas. Strö över lite mandel och kardemumma.
- Serveras kylskåpskallt.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!