Sallad på grillade grönsaker och halloumi

Betyg (1-5):
3.6 (5 betyg)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 1 paprika
  • 2 rödlökar
  • 1 zucchini
  • 1 halloumi (200 g)
  • 125 g frysta, tinade sojabönor
  • 3 dl hackade örter t ex basilika, mynta, koriander
  • Vinägrett:
  • 2 lime, saft
  • 1 msk olivolja
  • 2 tsk sesamolja
  • 1 riven vitlöksklyfta
  • 1 tsk flingsalt

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till vinägretten. Skär paprikan i stora bitar och dela lökarna på mitten. Skär zucchinin i skivor. Grilla alla grönsaker och halloumin tills de fått fin grillyta.
  2. Vänd ner grönsakerna varma i vinägretten och låt gärna dra en stund. Blanda med sojabönor, halloumi och färska örter.

Tips

Sara tipsar: Löken blir lätt bränd! Behåll skalet på under grillningen och ta bort det efteråt!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Alfa

2016-07-13

Jättegott, ljuvliga smaker, färg och härligt tuggmotstånd

Jenny

2015-10-04

Jättegott, men på tok för lite för 4 vuxna som huvudrätt

Liknande recept

Zucchinigratäng med korv

(15)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(7)

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

(3)

Grillad grilloumimacka

(1)

Lasagne med stekt aubergine och fetaost

(52)

Marockansk couscous med grillade grönsaker

(0)

Grillad spetskål och aubergine med fetaostyoghurt

(2)

Omelettrulle med grönkål och fetaost

(29)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 1 paprika
  • 2 rödlökar
  • 1 zucchini
  • 1 halloumi (200 g)
  • 125 g frysta, tinade sojabönor
  • 3 dl hackade örter t ex basilika, mynta, koriander
  • Vinägrett:
  • 2 lime, saft
  • 1 msk olivolja
  • 2 tsk sesamolja
  • 1 riven vitlöksklyfta
  • 1 tsk flingsalt

Sallad på grillade grönsaker och halloumi

Betyg (1-5):
3.6 (5 betyg)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till vinägretten. Skär paprikan i stora bitar och dela lökarna på mitten. Skär zucchinin i skivor. Grilla alla grönsaker och halloumin tills de fått fin grillyta.
  2. Vänd ner grönsakerna varma i vinägretten och låt gärna dra en stund. Blanda med sojabönor, halloumi och färska örter.

Tips

Sara tipsar: Löken blir lätt bränd! Behåll skalet på under grillningen och ta bort det efteråt!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Alfa

2016-07-13

Jättegott, ljuvliga smaker, färg och härligt tuggmotstånd

Jenny

2015-10-04

Jättegott, men på tok för lite för 4 vuxna som huvudrätt

Liknande recept

Zucchinigratäng med korv

(15)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(7)

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

(3)

Grillad grilloumimacka

(1)

Lasagne med stekt aubergine och fetaost

(52)

Marockansk couscous med grillade grönsaker

(0)

Grillad spetskål och aubergine med fetaostyoghurt

(2)

Omelettrulle med grönkål och fetaost

(29)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies