För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Sallad med halloumisticks och granatäpple

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Stekt ost och avkokado i en sallad av mangoldskott. Gör sig utmärkt tillsammans med en enkel derssing av citron och senap.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g halloumi i delade skivor
  • 2 tsk olivolja
  • 100 g mangoldskott
  • 1 dl rödbetsskott
  • 100 g champinjoner i skivor
  • 1 stor avokado i klyftor
  • 1 st urkärnat granatäpple
  • Dressing:
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk pressad citron
  • 1 tsk söt senap
  • 1 krm svartpeppar (eller efter smak)

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till dressingen. Smaka av med salt och lite peppar.
  2. Stek osten gyllenbrun i oljad stekpanna. Fördela mangoldskott och eventuellt rödbetsskott, svamp och avokado på ett fat och ringla över dressingen. Strö över granatäppelkärnorna.
  3. Servera som förrätt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Chèvre chaud-toast med fikonchutney

(15)

Äppelcoca

(0)

Smördegstarte med fikon, ädelost och valnötter

(5)

Färskost med passionsfrukt

(2)

Parmarullade fikon/dadlar på getostbädd

(0)

Äppel- och mozzarellacaprese

(2)

Sötpotatischips med päron, ädelost och timjan

(6)

Somrig sallad med melon, jordgubbar och getost

(25)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 200 g halloumi i delade skivor
  • 2 tsk olivolja
  • 100 g mangoldskott
  • 1 dl rödbetsskott
  • 100 g champinjoner i skivor
  • 1 stor avokado i klyftor
  • 1 st urkärnat granatäpple
  • Dressing:
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk pressad citron
  • 1 tsk söt senap
  • 1 krm svartpeppar (eller efter smak)

Sallad med halloumisticks och granatäpple

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Stekt ost och avkokado i en sallad av mangoldskott. Gör sig utmärkt tillsammans med en enkel derssing av citron och senap.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till dressingen. Smaka av med salt och lite peppar.
  2. Stek osten gyllenbrun i oljad stekpanna. Fördela mangoldskott och eventuellt rödbetsskott, svamp och avokado på ett fat och ringla över dressingen. Strö över granatäppelkärnorna.
  3. Servera som förrätt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Chèvre chaud-toast med fikonchutney

(15)

Äppelcoca

(0)

Smördegstarte med fikon, ädelost och valnötter

(5)

Färskost med passionsfrukt

(2)

Parmarullade fikon/dadlar på getostbädd

(0)

Äppel- och mozzarellacaprese

(2)

Sötpotatischips med päron, ädelost och timjan

(6)

Somrig sallad med melon, jordgubbar och getost

(25)