Sallad med halloumisticks och granatäpple

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Stekt ost och avkokado i en sallad av mangoldskott. Gör sig utmärkt tillsammans med en enkel derssing av citron och senap.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g halloumi i delade skivor
  • 2 tsk olivolja
  • 100 g mangoldskott
  • 1 dl rödbetsskott
  • 100 g champinjoner i skivor
  • 1 stor avokado i klyftor
  • 1 st urkärnat granatäpple
  • Dressing:
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk pressad citron
  • 1 tsk söt senap
  • 1 krm svartpeppar (eller efter smak)

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till dressingen. Smaka av med salt och lite peppar.
  2. Stek osten gyllenbrun i oljad stekpanna. Fördela mangoldskott och eventuellt rödbetsskott, svamp och avokado på ett fat och ringla över dressingen. Strö över granatäppelkärnorna.
  3. Servera som förrätt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Parmarullade fikon/dadlar på getostbädd

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Färskost med passionsfrukt

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Stekt saganaki med fikonchutney

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Chèvre chaud-toast med fikonchutney

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Somrig sallad med melon, jordgubbar och getost

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Ädelostcheesecake med lingonkokta päron

Betyg
Betyg
(65)
Spara recept

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Sötpotatischips med päron, ädelost och timjan

Betyg
Betyg
(6)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 200 g halloumi i delade skivor
  • 2 tsk olivolja
  • 100 g mangoldskott
  • 1 dl rödbetsskott
  • 100 g champinjoner i skivor
  • 1 stor avokado i klyftor
  • 1 st urkärnat granatäpple
  • Dressing:
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk pressad citron
  • 1 tsk söt senap
  • 1 krm svartpeppar (eller efter smak)

Sallad med halloumisticks och granatäpple

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Stekt ost och avkokado i en sallad av mangoldskott. Gör sig utmärkt tillsammans med en enkel derssing av citron och senap.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till dressingen. Smaka av med salt och lite peppar.
  2. Stek osten gyllenbrun i oljad stekpanna. Fördela mangoldskott och eventuellt rödbetsskott, svamp och avokado på ett fat och ringla över dressingen. Strö över granatäppelkärnorna.
  3. Servera som förrätt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Parmarullade fikon/dadlar på getostbädd

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Färskost med passionsfrukt

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Stekt saganaki med fikonchutney

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Chèvre chaud-toast med fikonchutney

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Somrig sallad med melon, jordgubbar och getost

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Ädelostcheesecake med lingonkokta päron

Betyg
Betyg
(65)
Spara recept

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Sötpotatischips med päron, ädelost och timjan

Betyg
Betyg
(6)