Grillade tortillasnibbar  med päron och ädelost
  • Tid 15 min

Grillade tortillasnibbar med päron och ädelost

5 (3 betyg)

Läckert, enkelt och supersmarrigt!

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 5

Ingredienser

4 portioner
  • 2 tortillabröd
  • 30 g ädelost, t ex St agur
  • 2 små päron
  • 0.5 dl valnötter
  • balsamicosirap
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Smula osten över halva delen av båda tortillabröden. Skär päronen i tunna skivor och fördela över osten.

  2. 2

    Krossa valnötterna och strö ovanpå. Ringla över balsamicosirap och vik över den andra delen. Tryck till. Grilla tills osten smält och tortillan fått fin yta. Skär i snibbar och servera som tilltugg medan ni grillar resten av middagen.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar