Lussebullar
Här är våra goda recept på allt från klassiska lussekatter till glutenfria lussebullar och saffransbullar med fyllning!
Saffranskrans med fyllning av mandelmassa och kardemumma. Vacker och god till adventsfikat.
Funkarförstås attlägga en ochen i rejälabullformaristället ...
Saffranskrans med fyllning av mandelmassa och kardemumma. Vacker och god till adventsfikat.
Funkarförstås attlägga en ochen i rejälabullformaristället ...
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2020-11-30
Hej Millan. Det är 150g smör i själva degen. Mvh Maja, redaktör
2020-11-22
Hej! Ett år senare, hehe. Jag använder webbläsaren Safari. Även när jag använder Google Chrome så finns inte smöret med i ingredienslistan, bara det 125 g smöret som ska vara i fyllningen.
2019-12-12
Hej Elisabeth! Det ska vara 5 dl. Du kan addera lite mer mjöl om den känns för kletig. Lycka till :)
2019-12-08
Galet kletigt. Är det verkligen rätt med 5 dl degspad?
2019-12-06
Hej Millan! Det ska vara 150 g smör till bulldegen, och det står även med i ingredienslistan för min del. Vad använder du för webbläsare? Lycka till med bakandet!
2019-12-04
Har smöret fallit bort i receptet på själva bulldegen?
2017-12-14
La dem i stora bullformar och i en pajform, blev kanon.
2017-12-09
Måste vara fel att man ska grädda så långt som 30-40 minuter (i tidningen Mersmak stod det till och med 45 minuter). Bullarna blir torra. Jag körde andra satsen drygt 20 minuter och den blev mycket bättre.
2017-12-08
Lös i degen så addera ett par deciliter mjöl till. Det blir luftigt och saftigt ändå.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2020-11-30
Hej Millan. Det är 150g smör i själva degen. Mvh Maja, redaktör
Millan
2020-11-22
Hej! Ett år senare, hehe. Jag använder webbläsaren Safari. Även när jag använder Google Chrome så finns inte smöret med i ingredienslistan, bara det 125 g smöret som ska vara i fyllningen.
2019-12-12
Hej Elisabeth! Det ska vara 5 dl. Du kan addera lite mer mjöl om den känns för kletig. Lycka till :)
Elisabeth
2019-12-08
Galet kletigt. Är det verkligen rätt med 5 dl degspad?
2019-12-06
Hej Millan! Det ska vara 150 g smör till bulldegen, och det står även med i ingredienslistan för min del. Vad använder du för webbläsare? Lycka till med bakandet!
Millan
2019-12-04
Har smöret fallit bort i receptet på själva bulldegen?
Robert
2017-12-14
La dem i stora bullformar och i en pajform, blev kanon.
Mats
2017-12-09
Måste vara fel att man ska grädda så långt som 30-40 minuter (i tidningen Mersmak stod det till och med 45 minuter). Bullarna blir torra. Jag körde andra satsen drygt 20 minuter och den blev mycket bättre.
Malin
2017-12-08
Lös i degen så addera ett par deciliter mjöl till. Det blir luftigt och saftigt ändå.