Ruccolapesto

Ruccolapesto

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(14)

Pesto som är gjord på ruccola istället för basilika. Smakrik med pinjenötter, parmesan och citron. Perfekt att servera till pasta eller potatis.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
  • 1 skivad vitlöksklyfta
  • 70 g rucola
  • 1 dl riven parmesanost
  • 0.5 dl pinjenötter
  • 1 dl olivolja
  • 2 msk pressad citronsaft

Gör så här

  1. Mixa vitlök, rucola, parmesan, pinjenötter, olivolja och citronsaft till en grynig massa. Smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Karl

2022-04-11

Blev fantastiskt god och smakrik! Enkel att göra med kniven i matberedaren! Rekommenderas!

Ruccolapesto
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1 skivad vitlöksklyfta
  • 70 g rucola
  • 1 dl riven parmesanost
  • 0.5 dl pinjenötter
  • 1 dl olivolja
  • 2 msk pressad citronsaft

Ruccolapesto

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(14)

Pesto som är gjord på ruccola istället för basilika. Smakrik med pinjenötter, parmesan och citron. Perfekt att servera till pasta eller potatis.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner

Gör så här

  1. Mixa vitlök, rucola, parmesan, pinjenötter, olivolja och citronsaft till en grynig massa. Smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Karl

2022-04-11

Blev fantastiskt god och smakrik! Enkel att göra med kniven i matberedaren! Rekommenderas!