
Ruccolapesto
Betyg (1-5):
Pesto som är gjord på ruccola istället för basilika. Smakrik med pinjenötter, parmesan och citron. Perfekt att servera till pasta eller potatis.
Tillagningstid: 20 min
4 portioner
- 1 skivad vitlöksklyfta
- 70 g rucola
- 1 dl riven parmesanost
- 0.5 dl pinjenötter
- 1 dl olivolja
- 2 msk pressad citronsaft
Gör så här
- Mixa vitlök, rucola, parmesan, pinjenötter, olivolja och citronsaft till en grynig massa. Smaka av med salt och peppar.
Ruccolapesto
Betyg (1-5):
Pesto som är gjord på ruccola istället för basilika. Smakrik med pinjenötter, parmesan och citron. Perfekt att servera till pasta eller potatis.
Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Gör så här
- Mixa vitlök, rucola, parmesan, pinjenötter, olivolja och citronsaft till en grynig massa. Smaka av med salt och peppar.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2022-04-11
Blev fantastiskt god och smakrik! Enkel att göra med kniven i matberedaren! Rekommenderas!
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Karl
2022-04-11
Blev fantastiskt god och smakrik! Enkel att göra med kniven i matberedaren! Rekommenderas!