Rubbad kycklingfilé i pitabröd med myntayoghurt

Betyg (1-5):
4.11 (9 betyg)

Kryddiga kycklingbitar och rödlök som serveras i pitabröd tillsammans med gurka och myntayoghurt. Mums!

Tillagningstid: 20 min
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 st
  • 4 pitabröd
  • 600 g fryst kycklingfilé, tinad
  • 2 rödlökar
  • neutral olja
  • 0.5 gurka
  • Rubb
  • 2 tsk paprikapulver
  • 1 tsk malen ingefära
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk salt
  • mald spiskummin
  • Myntayoghurt
  • 2 dl yoghurt 10%
  • 2 tsk torkad mynta

Gör så här

  1. Värm pitabröden enligt anvisningen på förpackningen. Blanda alla ingredienser till rubben. Skär kycklingfileérna i fyra delar på längden och vänd runt i rubben.
  2. Klyfta löken och hetta upp olja i en stekpanna. Stek kyckling och lök tills kycklingen är genomstekt ca 7 min.
  3. Blanda alla ingredienser till myntayoghurten och hyvla gurkan på längden. Fyll bröden med kyckling, lök, gurka och myntayoghurt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-06-24

Hej Gun-Britt, I ingredienslistan ser du vilka ingredienser som ingår i rubben, och i receptet står hur du gör, dvs bara blandar ihop ingredienserna. Lycka till i köket! /Elsa, webbredaktör

Gun-Britt Pettersson

2019-06-23

Vad är rubb? Står inget o ej heller hur man gör..

Liknande recept

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(30)

Matvetesallad med varmrökt lax och ägg - Coop

(7)

Lotta Lundgren - Sötstark blomkålscurry - Coop

(34)

Lotta Lundgren - Panzanella express - Coop

(22)

Spenatgryta med bakat ägg och vitlöksbröd - Coop

(21)

Lotta Lundgren - Zucchinifrittata - Coop

(20)

Red cooked pork - Coop

(13)

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost - Coop

(1)
12 st
  • Ingredienser 12 st
  • 4 pitabröd
  • 600 g fryst kycklingfilé, tinad
  • 2 rödlökar
  • neutral olja
  • 0.5 gurka
  • Rubb
  • 2 tsk paprikapulver
  • 1 tsk malen ingefära
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk salt
  • mald spiskummin
  • Myntayoghurt
  • 2 dl yoghurt 10%
  • 2 tsk torkad mynta

Rubbad kycklingfilé i pitabröd med myntayoghurt

Betyg (1-5):
4.11 (9 betyg)

Kryddiga kycklingbitar och rödlök som serveras i pitabröd tillsammans med gurka och myntayoghurt. Mums!

Tillagningstid: 20 min
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Värm pitabröden enligt anvisningen på förpackningen. Blanda alla ingredienser till rubben. Skär kycklingfileérna i fyra delar på längden och vänd runt i rubben.
  2. Klyfta löken och hetta upp olja i en stekpanna. Stek kyckling och lök tills kycklingen är genomstekt ca 7 min.
  3. Blanda alla ingredienser till myntayoghurten och hyvla gurkan på längden. Fyll bröden med kyckling, lök, gurka och myntayoghurt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-06-24

Hej Gun-Britt, I ingredienslistan ser du vilka ingredienser som ingår i rubben, och i receptet står hur du gör, dvs bara blandar ihop ingredienserna. Lycka till i köket! /Elsa, webbredaktör

Gun-Britt Pettersson

2019-06-23

Vad är rubb? Står inget o ej heller hur man gör..

Liknande recept

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(30)

Matvetesallad med varmrökt lax och ägg - Coop

(7)

Lotta Lundgren - Sötstark blomkålscurry - Coop

(34)

Lotta Lundgren - Panzanella express - Coop

(22)

Spenatgryta med bakat ägg och vitlöksbröd - Coop

(21)

Lotta Lundgren - Zucchinifrittata - Coop

(20)

Red cooked pork - Coop

(13)

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost - Coop

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies