
Rostbiffsallad med dansk remouladsås
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 20 min
4 portioner
- 70 g mixsallad
- 8 kokta färskpotatisar
- 1 skivad rödlök
- 1 knippe rädisa i skivor
- 2 msk kapris
- 400 g grillad rostbiff i skivor
- 1 dl rostad lök
- Dansk remouladsås
- 2 dl pickles
- 1 dl majonnäs
- 1 tsk curry
Gör så här
- Dansk remouladsås: Hacka pickles i mindre bitar och blanda med majonnäs och curry.
- Lägg salladen på ett uppläggningsfat. Fördela potatis, rödlök, rädisor och kapris ovanpå.
- Snurra ihop köttskivor och lägg på salladen. Toppa med rostad lök och servera med såsen.
Rostbiffsallad med dansk remouladsås
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Gör så här
- Dansk remouladsås: Hacka pickles i mindre bitar och blanda med majonnäs och curry.
- Lägg salladen på ett uppläggningsfat. Fördela potatis, rödlök, rädisor och kapris ovanpå.
- Snurra ihop köttskivor och lägg på salladen. Toppa med rostad lök och servera med såsen.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2018-07-11
God och mättande sallad. Bra utflyktsmat!
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Anna
2018-07-11
God och mättande sallad. Bra utflyktsmat!