Brunchplåt

Brunchplåt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(36)

Allt på en plåt och redo för brunch! Massa goda grejer som lagar sig självt i ugnen!

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
  • 1 zucchini
  • 2 färdigkokta majskolvar
  • 1 msk olivolja
  • 1 knippe körsbärstomater på kvist
  • 1 klyftad röd lök
  • 150 g champinjoner
  • 140 g bacon
  • 4 ägg
  • Till servering:
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 8 rostade bröd skivor

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Skär zucchini och majs i cirka 3 centimeter tjocka bitar. Lägg dem i en oljad långpanna tillsammans med tomater, rödlöksklyftor, champinjoner och bacon. Stek i ugnen i 10 minuter.
  2. Ta ut plåten, gör plats för äggen och knäck dem direkt på plåten var för sig. Stek färdigt i ugnen, cirka 6 minuter tills äggvitan stannat.
  3. Strö över persilja och servera med toast.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2014-06-23

Anna: Fel av oss, självklart är det inte vegetariskt. Vi taggar om så det hamnar rätt. Tack!

Anna

2014-06-16

Jag förstår inte riktigt varför detta recept finns med i kategorin 'vegetariskt'?

F70

2012-04-17

Inte så originellt, men enkelt och gott.

Lisbeth Andersson

2012-04-17

Ser gott ut och är säkert gott,skall pröva i morgon.

Brunchplåt
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 zucchini
  • 2 färdigkokta majskolvar
  • 1 msk olivolja
  • 1 knippe körsbärstomater på kvist
  • 1 klyftad röd lök
  • 150 g champinjoner
  • 140 g bacon
  • 4 ägg
  • Till servering:
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 8 rostade bröd skivor

Brunchplåt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(36)

Allt på en plåt och redo för brunch! Massa goda grejer som lagar sig självt i ugnen!

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Skär zucchini och majs i cirka 3 centimeter tjocka bitar. Lägg dem i en oljad långpanna tillsammans med tomater, rödlöksklyftor, champinjoner och bacon. Stek i ugnen i 10 minuter.
  2. Ta ut plåten, gör plats för äggen och knäck dem direkt på plåten var för sig. Stek färdigt i ugnen, cirka 6 minuter tills äggvitan stannat.
  3. Strö över persilja och servera med toast.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2014-06-23

Anna: Fel av oss, självklart är det inte vegetariskt. Vi taggar om så det hamnar rätt. Tack!

Anna

2014-06-16

Jag förstår inte riktigt varför detta recept finns med i kategorin 'vegetariskt'?

F70

2012-04-17

Inte så originellt, men enkelt och gott.

Lisbeth Andersson

2012-04-17

Ser gott ut och är säkert gott,skall pröva i morgon.