Rostbiffsallad med dansk remouladsås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 70 g mixsallad
  • 8 kokta färskpotatisar
  • 1 skivad rödlök
  • 1 knippe rädisa i skivor
  • 2 msk kapris
  • 400 g grillad rostbiff i skivor
  • 1 dl rostad lök
  • Dansk remouladsås
  • 2 dl pickles
  • 1 dl majonnäs
  • 1 tsk curry

Gör så här

  1. Dansk remouladsås: Hacka pickles i mindre bitar och blanda med majonnäs och curry.
  2. Lägg salladen på ett uppläggningsfat. Fördela potatis, rödlök, rädisor och kapris ovanpå.
  3. Snurra ihop köttskivor och lägg på salladen. Toppa med rostad lök och servera med såsen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2018-07-11

God och mättande sallad. Bra utflyktsmat!

Liknande recept

Spara recept

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

Betyg
Betyg
(189)
Spara recept

Skördepaj

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Sötpotatissallad med tranbärsvinägrett

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Surkålscoleslaw med gula russin

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Zucchinipizza med parmesan

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Rökt fisk med gurksalsa och crème fraiche

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Bratwurst med fänkålscoleslaw och bbq-sås

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Tomatfyllda potatisar

Betyg
Betyg
(0)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 70 g mixsallad
  • 8 kokta färskpotatisar
  • 1 skivad rödlök
  • 1 knippe rädisa i skivor
  • 2 msk kapris
  • 400 g grillad rostbiff i skivor
  • 1 dl rostad lök
  • Dansk remouladsås
  • 2 dl pickles
  • 1 dl majonnäs
  • 1 tsk curry

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dansk remouladsås: Hacka pickles i mindre bitar och blanda med majonnäs och curry.
  2. Lägg salladen på ett uppläggningsfat. Fördela potatis, rödlök, rädisor och kapris ovanpå.
  3. Snurra ihop köttskivor och lägg på salladen. Toppa med rostad lök och servera med såsen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2018-07-11

God och mättande sallad. Bra utflyktsmat!

Liknande recept

Spara recept

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

Betyg
Betyg
(189)
Spara recept

Skördepaj

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Sötpotatissallad med tranbärsvinägrett

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Surkålscoleslaw med gula russin

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Zucchinipizza med parmesan

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Rökt fisk med gurksalsa och crème fraiche

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Bratwurst med fänkålscoleslaw och bbq-sås

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Tomatfyllda potatisar

Betyg
Betyg
(0)