För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

Betyg (1-5):
4.67 (6 betyg)

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 70 g mixsallad
  • 8 kokta färskpotatisar
  • 1 skivad rödlök
  • 1 knippe rädisa i skivor
  • 2 msk kapris
  • 400 g grillad rostbiff i skivor
  • 1 dl rostad lök
  • Dansk remouladsås
  • 2 dl pickles
  • 1 dl majonnäs
  • 1 tsk curry

Gör så här

  1. Dansk remouladsås: Hacka pickles i mindre bitar och blanda med majonnäs och curry.
  2. Lägg salladen på ett uppläggningsfat. Fördela potatis, rödlök, rädisor och kapris ovanpå.
  3. Snurra ihop köttskivor och lägg på salladen. Toppa med rostad lök och servera med såsen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2018-07-11

God och mättande sallad. Bra utflyktsmat!

Liknande recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(6)

Fetaostfyllda bakade paprikor

(10)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Zucchinistubbar med röda linser och matvete

(28)

Tacorulle med granatäpple och rödkål

(11)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(13)

Fattiga riddare med bönor i tomatsås och vitlöksfrästa haricots verts

(1)

Ris med pumpa, svarta bönor och granatäppelsallad

(13)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 70 g mixsallad
  • 8 kokta färskpotatisar
  • 1 skivad rödlök
  • 1 knippe rädisa i skivor
  • 2 msk kapris
  • 400 g grillad rostbiff i skivor
  • 1 dl rostad lök
  • Dansk remouladsås
  • 2 dl pickles
  • 1 dl majonnäs
  • 1 tsk curry

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

Betyg (1-5):
4.67 (6 betyg)

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dansk remouladsås: Hacka pickles i mindre bitar och blanda med majonnäs och curry.
  2. Lägg salladen på ett uppläggningsfat. Fördela potatis, rödlök, rädisor och kapris ovanpå.
  3. Snurra ihop köttskivor och lägg på salladen. Toppa med rostad lök och servera med såsen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2018-07-11

God och mättande sallad. Bra utflyktsmat!

Liknande recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(6)

Fetaostfyllda bakade paprikor

(10)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Zucchinistubbar med röda linser och matvete

(28)

Tacorulle med granatäpple och rödkål

(11)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(13)

Fattiga riddare med bönor i tomatsås och vitlöksfrästa haricots verts

(1)

Ris med pumpa, svarta bönor och granatäppelsallad

(13)