Rosmarinstekt halloumisallad med aprikoser
  • Tid 25 min

Rosmarinstekt halloumisallad med aprikoser

3.25 (4 betyg)

Sallad av fräscha råvaror med citron, päron och svarta bönor.

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 12

Ingredienser

4 portioner
  • 500 g halloumi skuren i bitar
  • 0.25 dl kvistar av rosmarin
  • 2 msk olivolja
  • 150 g romansallad
  • 50 g valnötter
  • 450 g päron skurna i klyftor
  • 100 g delade aprikoser
  • 400 g sköljda svarta bönor
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk citron, pressad saft
  • 0.5 tsk salt
  • svartpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Hetta upp en stekpanna med olivolja och stek halloumi och rosmarin snabbt.

  2. 2

    Lägg romanssallat, valnötter, aprikoser och svarta bönor på ett serveringsfat. Fördela halloumi och rosmarin över salladen.

  3. 3

    Blanda ihop olivolja, citronsaft och smaka av med salt och peppar. Ringla dressingen över salladen.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Salladen kan serveras som ett tillbehör eller som en förrätt.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar