Rosmarinstekt halloumisallad med aprikoser

Rosmarinstekt halloumisallad med aprikoser

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(4)

Sallad av fräscha råvaror med citron, päron och svarta bönor.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g halloumi skuren i bitar
  • 0.25 dl kvistar av rosmarin
  • 2 msk olivolja
  • 150 g romansallad
  • 50 g valnötter
  • 450 g päron skurna i klyftor
  • 100 g delade aprikoser
  • 400 g sköljda svarta bönor
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk citron, pressad saft
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Hetta upp en stekpanna med olivolja och stek halloumi och rosmarin snabbt.
  2. Lägg romanssallat, valnötter, aprikoser och svarta bönor på ett serveringsfat. Fördela halloumi och rosmarin över salladen.
  3. Blanda ihop olivolja, citronsaft och smaka av med salt och peppar. Ringla dressingen över salladen.

Tips

Salladen kan serveras som ett tillbehör eller som en förrätt.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Rosmarinstekt halloumisallad med aprikoser
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 500 g halloumi skuren i bitar
  • 0.25 dl kvistar av rosmarin
  • 2 msk olivolja
  • 150 g romansallad
  • 50 g valnötter
  • 450 g päron skurna i klyftor
  • 100 g delade aprikoser
  • 400 g sköljda svarta bönor
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk citron, pressad saft
  • svartpeppar

Rosmarinstekt halloumisallad med aprikoser

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(4)

Sallad av fräscha råvaror med citron, päron och svarta bönor.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp en stekpanna med olivolja och stek halloumi och rosmarin snabbt.
  2. Lägg romanssallat, valnötter, aprikoser och svarta bönor på ett serveringsfat. Fördela halloumi och rosmarin över salladen.
  3. Blanda ihop olivolja, citronsaft och smaka av med salt och peppar. Ringla dressingen över salladen.

Tips

Salladen kan serveras som ett tillbehör eller som en förrätt.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!