Päronsallad med ädelost
  • Tid 15 min

Päronsallad med ädelost

2 (3 betyg)

Rostade päron med knapriga valnötter och några droppar olivolja med citronsmak.

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 5

Ingredienser

4 portioner
  • 50 g valnötter
  • 4 päron i tjocka skivor
  • 100 g sallad i blad och babyspenat
  • 50 g ädelost i bitar
  • 1 msk olivolja, gärna med citronsmak
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Rosta först valnötterna och sedan päronskivorna i en het torr stekpanna.

  2. 2

    Grunda en salladsskål med sallad och babyspenat. Lägg på päronen och ädelosten. Strö över valnötterna. Ringla över oljan.

Servering

Servera med ett gott bröd.
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar