Päronsallad med ädelost

Päronsallad med ädelost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Rostade päron med knapriga valnötter och några droppar olivolja med citronsmak.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
  • 50 g valnötter
  • 4 päron i tjocka skivor
  • 100 g sallad i blad och babyspenat
  • 50 g ädelost i bitar
  • 1 msk olivolja, gärna med citronsmak

Gör så här

  1. Rosta först valnötterna och sedan päronskivorna i en het torr stekpanna.
  2. Grunda en salladsskål med sallad och babyspenat. Lägg på päronen och ädelosten. Strö över valnötterna. Ringla över oljan.

Servering

Servera med ett gott bröd.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Päronsallad med ädelost
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 50 g valnötter
  • 4 päron i tjocka skivor
  • 100 g sallad i blad och babyspenat
  • 50 g ädelost i bitar
  • 1 msk olivolja, gärna med citronsmak

Päronsallad med ädelost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Rostade päron med knapriga valnötter och några droppar olivolja med citronsmak.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Rosta först valnötterna och sedan päronskivorna i en het torr stekpanna.
  2. Grunda en salladsskål med sallad och babyspenat. Lägg på päronen och ädelosten. Strö över valnötterna. Ringla över oljan.

Servering

Servera med ett gott bröd.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!