För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Rödkålssallad med fetaost och rostade solroskärnor

Betyg (1-5):
3 (206 betyg)

Sätt en riktigt nyttig färgklick på bordet.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 liter finstrimlad rödkål
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • 4 msk olivolja
  • 200 g tärnad fetaost
  • 4 dl rostade solroskärnor
  • 2 krm svartpeppar
  • 0.5 msk färsk rosmarin, gärna kvist

Gör så här

  1. Lägg rödkålen i en bunke. Banka på kålen med knytnäven så att kålen blir mjuk.
  2. Stöt salt och rosmarin i en mortel tillsammans med oljan.
  3. Rör ihop rödkålen med oljan och kryddorna. Rör ner fetaost, solroskärnor och peppar.
  4. Garnera med färsk rosmarin.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Adam

2020-01-19

T

Liknande recept

Grillad halloumi med sallad

(14)

Zucchinigratäng med korv

(17)

Omelettrulle med grönkål och fetaost

(29)

Lasagne med stekt aubergine och fetaost

(52)

Sallad med pumpa, päron och getost

(0)

Marockansk couscous med grillade grönsaker

(0)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(7)

Spagetti med tomatsås

(40)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 1 liter finstrimlad rödkål
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • 4 msk olivolja
  • 200 g tärnad fetaost
  • 4 dl rostade solroskärnor
  • 2 krm svartpeppar
  • 0.5 msk färsk rosmarin, gärna kvist

Rödkålssallad med fetaost och rostade solroskärnor

Betyg (1-5):
3 (206 betyg)

Sätt en riktigt nyttig färgklick på bordet.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg rödkålen i en bunke. Banka på kålen med knytnäven så att kålen blir mjuk.
  2. Stöt salt och rosmarin i en mortel tillsammans med oljan.
  3. Rör ihop rödkålen med oljan och kryddorna. Rör ner fetaost, solroskärnor och peppar.
  4. Garnera med färsk rosmarin.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Adam

2020-01-19

T

Liknande recept

Grillad halloumi med sallad

(14)

Zucchinigratäng med korv

(17)

Omelettrulle med grönkål och fetaost

(29)

Lasagne med stekt aubergine och fetaost

(52)

Sallad med pumpa, päron och getost

(0)

Marockansk couscous med grillade grönsaker

(0)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(7)

Spagetti med tomatsås

(40)