Rödkålssallad med fetaost och rostade solroskärnor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.99 (228 betyg)

Sätt en riktigt nyttig färgklick på bordet.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 liter finstrimlad rödkål
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • 4 msk olivolja
  • 200 g tärnad fetaost
  • 4 dl rostade solroskärnor
  • 2 krm svartpeppar
  • 0.5 msk färsk rosmarin, gärna kvist

Gör så här

  1. Lägg rödkålen i en bunke. Banka på kålen med knytnäven så att kålen blir mjuk.
  2. Stöt salt och rosmarin i en mortel tillsammans med oljan.
  3. Rör ihop rödkålen med oljan och kryddorna. Rör ner fetaost, solroskärnor och peppar.
  4. Garnera med färsk rosmarin.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Adam

2020-01-19

T

Liknande recept

Spara recept

Grillad halloumi med sallad

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Zucchinigratäng med korv

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Marockansk couscous med grillade grönsaker

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Spagetti med tomatsås

Betyg
Betyg
(50)
Spara recept

Lasagne med stekt aubergine och fetaost

Betyg
Betyg
(54)
Spara recept

Squashrullader pesto och parmaskinka

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

Betyg
Betyg
(5)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 1 liter finstrimlad rödkål
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • 4 msk olivolja
  • 200 g tärnad fetaost
  • 4 dl rostade solroskärnor
  • 2 krm svartpeppar
  • 0.5 msk färsk rosmarin, gärna kvist

Rödkålssallad med fetaost och rostade solroskärnor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.99 (228 betyg)

Sätt en riktigt nyttig färgklick på bordet.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg rödkålen i en bunke. Banka på kålen med knytnäven så att kålen blir mjuk.
  2. Stöt salt och rosmarin i en mortel tillsammans med oljan.
  3. Rör ihop rödkålen med oljan och kryddorna. Rör ner fetaost, solroskärnor och peppar.
  4. Garnera med färsk rosmarin.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Adam

2020-01-19

T

Liknande recept

Spara recept

Grillad halloumi med sallad

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Zucchinigratäng med korv

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Marockansk couscous med grillade grönsaker

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Spagetti med tomatsås

Betyg
Betyg
(50)
Spara recept

Lasagne med stekt aubergine och fetaost

Betyg
Betyg
(54)
Spara recept

Squashrullader pesto och parmaskinka

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

Betyg
Betyg
(5)