För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Rödbetssallad med fetaost

Betyg (1-5):
3.3 (23 betyg)

En vatriant av rödbetssallad kryddad med fetaost och tranbär.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g färska rödbetor
  • 3 dl turkisk yoghurt
  • 150 g smulad fetaost
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 dl torkade tranbär eller russin
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Skala och skiva de okokta rödbetorna tunt. Använd gärna osthyvel eller matberedare.
  2. Blanda rödbetor, yoghurt och fetaost i en skål. Salta och peppra.
  3. Lägg upp salladen på ett fat och strö över tranbär eller russin.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Britta/webbredaktioenen

2013-12-30

@Göran Bergman Vilken förpackning syftar du på?

Göran Bergman

2013-12-25

Detta stämmer inte alls med det recept som står på förpackningen. På förpackningen står "Rödbetssallad med fetaost och rostade pinjekärnor". Söker man på det får man ingen träff.

Britta/Webbredaktionen

2012-05-28

Det ska vara färska okokta rödbetor.

Inkeri Nilsson

2012-05-25

Färska rödbetor? Kokta? Inlagda, eller vad?

Liknande recept

Morotscupcakes med philadelphiatopping

(14)

Rödbetor med chèvre och honung

(4)

Inbakad rotfruktspaj med brieost

(25)

Focaccia med rödbetor och feta

(1)

Nejlikebakad skinkstek med kålrot och ädelost

(6)

Betor med rostad getost och pumpafrön

(3)

Grillade rotfrukter och halloumi med avokadosalsa

(5)

Lammrostbiff med betor, chèvre och pinjenötter

(4)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 600 g färska rödbetor
  • 3 dl turkisk yoghurt
  • 150 g smulad fetaost
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 dl torkade tranbär eller russin
  • 1 tsk salt

Rödbetssallad med fetaost

Betyg (1-5):
3.3 (23 betyg)

En vatriant av rödbetssallad kryddad med fetaost och tranbär.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala och skiva de okokta rödbetorna tunt. Använd gärna osthyvel eller matberedare.
  2. Blanda rödbetor, yoghurt och fetaost i en skål. Salta och peppra.
  3. Lägg upp salladen på ett fat och strö över tranbär eller russin.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Britta/webbredaktioenen

2013-12-30

@Göran Bergman Vilken förpackning syftar du på?

Göran Bergman

2013-12-25

Detta stämmer inte alls med det recept som står på förpackningen. På förpackningen står "Rödbetssallad med fetaost och rostade pinjekärnor". Söker man på det får man ingen träff.

Britta/Webbredaktionen

2012-05-28

Det ska vara färska okokta rödbetor.

Inkeri Nilsson

2012-05-25

Färska rödbetor? Kokta? Inlagda, eller vad?

Liknande recept

Morotscupcakes med philadelphiatopping

(14)

Rödbetor med chèvre och honung

(4)

Inbakad rotfruktspaj med brieost

(25)

Focaccia med rödbetor och feta

(1)

Nejlikebakad skinkstek med kålrot och ädelost

(6)

Betor med rostad getost och pumpafrön

(3)

Grillade rotfrukter och halloumi med avokadosalsa

(5)

Lammrostbiff med betor, chèvre och pinjenötter

(4)