Rödbetspaj med quinoa och chèvre
  • Tid 1 tim
  • Ugn 175º

Rödbetspaj med quinoa och chèvre

3.33 (3 betyg)

  • Tillagningstid 1 tim
  • Ingredienser 9
  • Ugnstemperatur 175º

Ingredienser

6 portioner
  • 230 g färsk pajdeg
  • 3 ägg
  • 2 dl havredryck
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk cayennepeppar
  • 2 dl kokt quinoa
  • 300 g kokta rödbetor, i bitar
  • 2 salladslökar, strimlade
  • 200 g chèvre, bryten i bitar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Tryck ut pajdegen i en pajform och nagga med en gaffel. Ställ in i frysen ca 10 min. Förgrädda pajskalet mitt i ugnen ca 10 min.

  2. 2

    Blanda ihop ägg, havredryck, salt och cayennepeppar. Fördela quinoa, rödbetor, salladslök och chèvre i pajformen. Häll över äggstanningen och grädda mitt i ugnen ca 40 min.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar