Laxromsrulle med västerbottensost
  • Tid 150 min

Laxromsrulle med västerbottensost

3.67 (3 betyg)

Smakrika tillltugg med krämig fyllning som passar utmärkt till drinken för maten.

  • Tillagningstid 150 min
  • Ingredienser 11

Ingredienser

12 stycken
  • 2 hårdkokta ägg
  • 0.5 dl riven västerbottensost
  • 2 tsk grovstött kummin
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 3 msk finskuren gräslök
  • 0.5 st finhackad rödlök
  • 0.5 krm salt
  • 1 krm peppar (eller efter smak)
  • 2 st avlånga mjuka tunnbröd
  • 1 dl lax- eller löjrom efter tillgång och smak
  • 3 msk gräslök
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Hacka äggen och blanda med ost, kummin, crème fraiche, gräs- och rödlök i en bunke.Smaka av med salt och peppar. Lägg ut fyllningen på tunnbröd och rulla ihop. Rulla in i plastfolie och låt ligga kallt minst ett par timmar. Skär i tjocka skivor och garnera med rom och gräslök.

  2. 2

    Garnera strax före servering.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Laxrullarna kan med fördel göras dagen innan eller frysas in.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar