Laxromsrulle med Västerbottensost

Laxromsrulle med Västerbottensost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Smakrika tillltugg med krämig fyllning som passar utmärkt till drinken för maten.

Tillagningstid: 2 timmar 30 minuter
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 hårdkokta ägg
  • 0.5 dl riven Västerbottensost
  • 2 tsk grovstött kummin
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 3 msk finskuren gräslök
  • 0.5 st finhackad rödlök
  • 1 krm peppar (eller efter smak)
  • 2 st avlånga mjuka tunnbröd
  • 1 dl lax- eller löjrom efter tillgång och smak
  • 3 msk gräslök

Gör så här

  1. Hacka äggen och blanda med ost, kummin, crème fraiche, gräs- och rödlök i en bunke.Smaka av med salt och peppar. Lägg ut fyllningen på tunnbröd och rulla ihop. Rulla in i plastfolie och låt ligga kallt minst ett par timmar. Skär i tjocka skivor och garnera med rom och gräslök.
  2. Garnera strax före servering.

Tips

Laxrullarna kan med fördel göras dagen innan eller frysas in.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Laxromsrulle med Västerbottensost
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 2 hårdkokta ägg
  • 0.5 dl riven Västerbottensost
  • 2 tsk grovstött kummin
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 3 msk finskuren gräslök
  • 0.5 st finhackad rödlök
  • 1 krm peppar (eller efter smak)
  • 2 st avlånga mjuka tunnbröd
  • 1 dl lax- eller löjrom efter tillgång och smak
  • 3 msk gräslök

Laxromsrulle med Västerbottensost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Smakrika tillltugg med krämig fyllning som passar utmärkt till drinken för maten.

Tillagningstid: 2 timmar 30 minuter
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hacka äggen och blanda med ost, kummin, crème fraiche, gräs- och rödlök i en bunke.Smaka av med salt och peppar. Lägg ut fyllningen på tunnbröd och rulla ihop. Rulla in i plastfolie och låt ligga kallt minst ett par timmar. Skär i tjocka skivor och garnera med rom och gräslök.
  2. Garnera strax före servering.

Tips

Laxrullarna kan med fördel göras dagen innan eller frysas in.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!