
Laxromsrulle med Västerbottensost
Betyg (1-5):
Smakrika tillltugg med krämig fyllning som passar utmärkt till drinken för maten.
Tillagningstid: 2 timmar 30 minuter
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 2 hårdkokta ägg
- 0.5 dl riven Västerbottensost
- 2 tsk grovstött kummin
- 0.5 dl crème fraiche
- 3 msk finskuren gräslök
- 0.5 st finhackad rödlök
- 1 krm peppar (eller efter smak)
- 2 st avlånga mjuka tunnbröd
- 1 dl lax- eller löjrom efter tillgång och smak
- 3 msk gräslök
Gör så här
- Hacka äggen och blanda med ost, kummin, crème fraiche, gräs- och rödlök i en bunke.Smaka av med salt och peppar. Lägg ut fyllningen på tunnbröd och rulla ihop. Rulla in i plastfolie och låt ligga kallt minst ett par timmar. Skär i tjocka skivor och garnera med rom och gräslök.
- Garnera strax före servering.
Tips

Laxrullarna kan med fördel göras dagen innan eller frysas in.
Laxromsrulle med Västerbottensost
Betyg (1-5):
Smakrika tillltugg med krämig fyllning som passar utmärkt till drinken för maten.
Tillagningstid: 2 timmar 30 minuter
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Hacka äggen och blanda med ost, kummin, crème fraiche, gräs- och rödlök i en bunke.Smaka av med salt och peppar. Lägg ut fyllningen på tunnbröd och rulla ihop. Rulla in i plastfolie och låt ligga kallt minst ett par timmar. Skär i tjocka skivor och garnera med rom och gräslök.
- Garnera strax före servering.
Tips

Laxrullarna kan med fördel göras dagen innan eller frysas in.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!