Gubbröra på snittar

Gubbröra på snittar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(53)

Gubbröra på snittar av danskt rågbröd som toppas med rom, gräslök och dill. En salt och god liten klassiker, perfekt som tilltugg eller på buffébord.

Tillagningstid: 20 minuter
8 portioner
  • 8 hårdkokta ägg
  • 55 g ansjovisfiléer med spad
  • 2 msk smörgåskaviar
  • 2 msk finskuren gräslök
  • 2 msk finskuren dill
  • 2 ägg, endast gulan
  • Till servering:
  • 8 skiva danskt rågbröd (eller liknade) delade på mitten
  • 50 g löjrom
  • finskuren gräslök
  • dillvippor

Gör så här

  1. Hacka ägg och ansjovis. Blanda med spad och övriga ingredienser till gubbröran.
  2. Fördela på rågbrödet. Toppa med rom och garnera med gräslök och dill.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ingrid

2021-03-26

gott

Ros-Marie

2021-03-26

Detta var den enda gubbröra som jag har gillat, min man insisterar ofta på att åka på sådana fester men det är inget för mig!

Gubbröra på snittar
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 8 hårdkokta ägg
  • 55 g ansjovisfiléer med spad
  • 2 msk smörgåskaviar
  • 2 msk finskuren gräslök
  • 2 msk finskuren dill
  • 2 ägg, endast gulan
  • Till servering:
  • 8 skiva danskt rågbröd (eller liknade) delade på mitten
  • 50 g löjrom
  • finskuren gräslök
  • dillvippor

Gubbröra på snittar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(53)

Gubbröra på snittar av danskt rågbröd som toppas med rom, gräslök och dill. En salt och god liten klassiker, perfekt som tilltugg eller på buffébord.

Tillagningstid: 20 minuter
8 portioner

Gör så här

  1. Hacka ägg och ansjovis. Blanda med spad och övriga ingredienser till gubbröran.
  2. Fördela på rågbrödet. Toppa med rom och garnera med gräslök och dill.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ingrid

2021-03-26

gott

Ros-Marie

2021-03-26

Detta var den enda gubbröra som jag har gillat, min man insisterar ofta på att åka på sådana fester men det är inget för mig!