
Ägg- och sillbakelse
Betyg (1-5):
Fresta med en läcker bakelse på en krämig currykryddad sill. Till förrätt eller buffé!
Tillagningstid: 20 minuter
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 1 tunt skivat mjukt rågbröd (3 skivor till varje bakelse)
- Fyllning:
- 3 tärnade mjukkokta ägg
- 0.5 rödlök, finhackad
- 1 dl tärnad gurka
- 200 g avrunnen och tärnad inlagd sill
- 1 msk klippt gräslök
- 2 msk majonnäs
- 2 msk gräddfil
- 1.5 krm curry
- 1.5 krm salt
Gör så här
- Blanda alla ingredienser till fyllningen. Fördela den på 2/3 av brödbitarna och lägg ihop dem två och två. Lägg en ofylld skiva på varje och garnera den med rom, ägg och gräslök.
Ägg- och sillbakelse
Betyg (1-5):
Fresta med en läcker bakelse på en krämig currykryddad sill. Till förrätt eller buffé!
Tillagningstid: 20 minuter
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Blanda alla ingredienser till fyllningen. Fördela den på 2/3 av brödbitarna och lägg ihop dem två och två. Lägg en ofylld skiva på varje och garnera den med rom, ägg och gräslök.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!