Ägg- och sillbakelse

Ägg- och sillbakelse

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(43)

Fresta med en läcker bakelse på en krämig currykryddad sill. Till förrätt eller buffé!

Tillagningstid: 20 minuter
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 tunt skivat mjukt rågbröd (3 skivor till varje bakelse)
  • Fyllning:
  • 3 tärnade mjukkokta ägg
  • 0.5 rödlök, finhackad
  • 1 dl tärnad gurka
  • 200 g avrunnen och tärnad inlagd sill
  • 1 msk klippt gräslök
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk gräddfil
  • 1.5 krm curry
  • 1.5 krm salt

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till fyllningen. Fördela den på 2/3 av brödbitarna och lägg ihop dem två och två. Lägg en ofylld skiva på varje och garnera den med rom, ägg och gräslök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ägg- och sillbakelse
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 tunt skivat mjukt rågbröd (3 skivor till varje bakelse)
  • Fyllning:
  • 3 tärnade mjukkokta ägg
  • 0.5 rödlök, finhackad
  • 1 dl tärnad gurka
  • 200 g avrunnen och tärnad inlagd sill
  • 1 msk klippt gräslök
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk gräddfil
  • 1.5 krm curry
  • 1.5 krm salt

Ägg- och sillbakelse

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(43)

Fresta med en läcker bakelse på en krämig currykryddad sill. Till förrätt eller buffé!

Tillagningstid: 20 minuter
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till fyllningen. Fördela den på 2/3 av brödbitarna och lägg ihop dem två och två. Lägg en ofylld skiva på varje och garnera den med rom, ägg och gräslök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!