Rocky road med kola, nötter och rosépeppar

Betyg (1-5):
1 (1 betyg)

Bästa julgodiset, Rocky road med choklad, mjuka kolor, marshmallows, pekannötter, mandlar och pistaschnötter. Så gott! Recept av Sofia Wood

Tillagningstid: 25 min + tid att stelna
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (12)
  • 150 g mjölkchoklad
  • 50 g mörk choklad
  • 10 mjuka kolakaramell, i mindre bitar
  • 1 dl minimarshmallow
  • 1 dl mandel, grovhackad
  • 3 msk pekannötter
  • 1 dl pistagenötter
  • 1 krm flingsalt
  • Topping
  • 2 msk minimarshmallow
  • 2 msk pistagenötter
  • 1 krm flingsalt
  • 0.5 msk rosépeppar

Gör så här

  1. Bryt chokladen i mindre bitar och smält varsamt över vattenbad. Blanda resten av ingredienserna i en skål och häll över chokladen.
  2. Rör runt och bred ut chokladsmeten på ett bakplåtspapper så att det blir 2–3 cm tjockt. Toppa med marshmallows och nötter. Smula över salt och rosépeppar. Låt svalna och ställ in i kylen tills chokladen stelnat. Skär upp i bitar vid servering.

Tips

Ta de nötter du gillar, och mörk eller ljus choklad.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rickards kärleksmums

(10)

Chokladtoppar

(3)

Valnöts- och chokladfudge

(3)

Snabba browniebitar med jordnötssmör

(20)

Nöt- och chokladtårta med jordgubbar

(31)

Ines praliner

(0)

Chokladfudge med jordnötter

(12)

Banankaka med choklad och nötter

(16)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 150 g mjölkchoklad
  • 50 g mörk choklad
  • 10 mjuka kolakaramell, i mindre bitar
  • 1 dl minimarshmallow
  • 1 dl mandel, grovhackad
  • 3 msk pekannötter
  • 1 dl pistagenötter
  • 1 krm flingsalt
  • Topping
  • 2 msk minimarshmallow
  • 2 msk pistagenötter
  • 1 krm flingsalt
  • 0.5 msk rosépeppar

Rocky road med kola, nötter och rosépeppar

Betyg (1-5):
1 (1 betyg)

Bästa julgodiset, Rocky road med choklad, mjuka kolor, marshmallows, pekannötter, mandlar och pistaschnötter. Så gott! Recept av Sofia Wood

Tillagningstid: 25 min + tid att stelna
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bryt chokladen i mindre bitar och smält varsamt över vattenbad. Blanda resten av ingredienserna i en skål och häll över chokladen.
  2. Rör runt och bred ut chokladsmeten på ett bakplåtspapper så att det blir 2–3 cm tjockt. Toppa med marshmallows och nötter. Smula över salt och rosépeppar. Låt svalna och ställ in i kylen tills chokladen stelnat. Skär upp i bitar vid servering.

Tips

Ta de nötter du gillar, och mörk eller ljus choklad.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rickards kärleksmums

(10)

Chokladtoppar

(3)

Valnöts- och chokladfudge

(3)

Snabba browniebitar med jordnötssmör

(20)

Nöt- och chokladtårta med jordgubbar

(31)

Ines praliner

(0)

Chokladfudge med jordnötter

(12)

Banankaka med choklad och nötter

(16)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies