Risoni med parmesan, örter och räkor

Risoni med parmesan, örter och räkor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(33)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
  • 4 dl risoni
  • 2 dl finriven parmesan (ca 50 g)
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 kruka basilika, finskuren
  • 300 g handskalade räkor
  • 0.5 citron i klyftor
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Koka risonin enligt anvisningen på förpackningen. Vänd ner parmesan, olja och basilika.
  2. Smaka av med salt och peppar. Servera risonin med räkor och citron.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Elisabet

2018-05-02

Supergott! Alla åt, stora som små!

Risoni med parmesan, örter och räkor
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 4 dl risoni
  • 2 dl finriven parmesan (ca 50 g)
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 kruka basilika, finskuren
  • 300 g handskalade räkor
  • 0.5 citron i klyftor
  • salt och svartpeppar

Risoni med parmesan, örter och räkor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(33)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner

Gör så här

  1. Koka risonin enligt anvisningen på förpackningen. Vänd ner parmesan, olja och basilika.
  2. Smaka av med salt och peppar. Servera risonin med räkor och citron.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Elisabet

2018-05-02

Supergott! Alla åt, stora som små!