Risoni med parmesan, örter och räkor

Betyg (1-5):
3.62 (21 betyg)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 4 dl risoni
  • 2 dl finriven parmesan (ca 50 g)
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 kruka basilika, finskuren
  • 300 g handskalade räkor
  • 0.5 citron i klyftor
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Koka risonin enligt anvisningen på förpackningen. Vänd ner parmesan, olja och basilika.
  2. Smaka av med salt och peppar. Servera risonin med räkor och citron.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Elisabet

2018-05-02

Supergott! Alla åt, stora som små!

7 st
  • Ingredienser (7)
  • 4 dl risoni
  • 2 dl finriven parmesan (ca 50 g)
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 kruka basilika, finskuren
  • 300 g handskalade räkor
  • 0.5 citron i klyftor
  • salt och svartpeppar

Risoni med parmesan, örter och räkor

Betyg (1-5):
3.62 (21 betyg)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka risonin enligt anvisningen på förpackningen. Vänd ner parmesan, olja och basilika.
  2. Smaka av med salt och peppar. Servera risonin med räkor och citron.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Elisabet

2018-05-02

Supergott! Alla åt, stora som små!

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies