Revbensspjäll med ingefära och hoisinsås
  • Ugn 200º

Revbensspjäll med ingefära och hoisinsås

3.97 (36 betyg)

Koka revbensspjälen i buljong för att få dem riktigt smakrika. Avsluta med att griljera dem i ugnen.

  • Ingredienser 7
  • Ugnstemperatur 200º

Tillagningstid: 1,5 timme

Ingredienser

4 portioner
  • 1 kg tunna revbensspjäll
  • 1 liter grönsaksbuljong
  • 2 skalade och delade gula lökar
  • 2 msk färsk riven ingefära
  • 1 dl hoisinsås
  • 2 msk soja
  • 1 msk solrosolja
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka revbensspjällen i buljongen med lökarna cirka 1 timma.

  2. 2

    Skumma av koket några gånger under koktiden.

  3. 3

    Ta upp revbensspjällen och låt dem rinna av. Blanda övriga ingredienser till en glaze och pensla på revbensspjällen.

  4. 4

    Griljera i övre delen av ugnen i 10 minuter.

  5. 5

    De flesta sojor är glutenfria, dock kan ett fåtal innehålla spår av gluten. Kontrollera därför innehållsförteckningen noga om du är överkänslig mot gluten.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar