Pumpasalsa
  • Tid 30 min

Pumpasalsa

0 (0 betyg)

När tomaterna slutar smaka sommar inpå hösten är det dags att plocka fram andra smakkompisar som kan piffa upp tillbehören. Testa pumpa! Söt och nötig blir den finfin i salsan.

  • Tillagningstid 30 min
  • Ingredienser 9

Ingredienser

4 portioner
  • 200 g skalad och tärnad pumpa
  • 1 finstrimlad liten purjolök
  • 1 urkärnad och finhackad röd chili
  • 3 urkärnade och tärnade tomater
  • 2 dl vatten
  • 4 msk brunt farinsocker
  • 1 msk vinäger
  • 1 citron, pressad saft
  • 1 tsk salt
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Blanda alla ingredienser i en kastrull, koka upp och låt puttra ca 20 min (chilin kan uteslutas).

Servering

Servera salsan kall till t ex lammstek, fläskkött, kyckling eller kalkon eller kokt skinka.
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar