För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Potatissallad med kapris och bacon

Betyg (1-5):
3.7 (10 betyg)

Rostad potatissallad med god sälta av bacon och kapris. Matig och perfekt till grillat!

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:225º
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 kg färsk potatis
  • 1 dl olivolja
  • 240 g tärnad bacon, 2 paket
  • 2 dl kapris
  • 1 msk flingsalt
  • 1 tsk nymald svartpeppar, ev mer

Gör så här

  1. Dela potatisarna i halvor.
  2. Häll olivolja i en långpanna och lägg i potatisen med snittytorna ner.
  3. Lägg på bacon och rosta mitt i ugnen ca 25 min, tills potatisen är mjuk och har fått en vacker färg på snittytorna.
  4. Lägg potatis och bacon i en skål och strö över kapris, flingsalt och peppar

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Tina

2020-08-03

Passar ocksa bra till rokt laxen

Janne L

2014-01-04

Passar väldigt bra som kolhydrat till den lågtempererade fläskytterfilen!

Liknande recept

Köttfärspaté

(6)

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

(13)

Miniburgare med gorgonzola och karamelliserad lök

(1)

Brysselkålsallad med knaprigt sidfläsk

(19)

Minimackor med stekt sidfläsk, surkål och rostad lök

(4)

Majsbröd med bacon

(1)

Stor pizza med skink- och rucolatopping

(20)

Champinjonhattar med parma och parmesan

(1)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 2 kg färsk potatis
  • 1 dl olivolja
  • 240 g tärnad bacon, 2 paket
  • 2 dl kapris
  • 1 msk flingsalt
  • 1 tsk nymald svartpeppar, ev mer

Potatissallad med kapris och bacon

Betyg (1-5):
3.7 (10 betyg)

Rostad potatissallad med god sälta av bacon och kapris. Matig och perfekt till grillat!

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:225º
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela potatisarna i halvor.
  2. Häll olivolja i en långpanna och lägg i potatisen med snittytorna ner.
  3. Lägg på bacon och rosta mitt i ugnen ca 25 min, tills potatisen är mjuk och har fått en vacker färg på snittytorna.
  4. Lägg potatis och bacon i en skål och strö över kapris, flingsalt och peppar

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Tina

2020-08-03

Passar ocksa bra till rokt laxen

Janne L

2014-01-04

Passar väldigt bra som kolhydrat till den lågtempererade fläskytterfilen!

Liknande recept

Köttfärspaté

(6)

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

(13)

Miniburgare med gorgonzola och karamelliserad lök

(1)

Brysselkålsallad med knaprigt sidfläsk

(19)

Minimackor med stekt sidfläsk, surkål och rostad lök

(4)

Majsbröd med bacon

(1)

Stor pizza med skink- och rucolatopping

(20)

Champinjonhattar med parma och parmesan

(1)