Potatissallad med kapris och bacon

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.7 (10 betyg)

Rostad potatissallad med god sälta av bacon och kapris. Matig och perfekt till grillat!

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:225º
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 kg färsk potatis
  • 1 dl olivolja
  • 240 g tärnad bacon, 2 paket
  • 2 dl kapris
  • 1 msk flingsalt
  • 1 tsk nymald svartpeppar, ev mer

Gör så här

  1. Dela potatisarna i halvor.
  2. Häll olivolja i en långpanna och lägg i potatisen med snittytorna ner.
  3. Lägg på bacon och rosta mitt i ugnen ca 25 min, tills potatisen är mjuk och har fått en vacker färg på snittytorna.
  4. Lägg potatis och bacon i en skål och strö över kapris, flingsalt och peppar

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Tina

2020-08-03

Passar ocksa bra till rokt laxen

Janne L

2014-01-04

Passar väldigt bra som kolhydrat till den lågtempererade fläskytterfilen!

Liknande recept

Spara recept

Stor pizza med skink- och rucolatopping

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Koreanska revbensspjäll

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Spett med bläckfisk och räkor

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Minimackor med stekt sidfläsk, surkål och rostad lök

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Hamburgare med bostondressing

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Miniburgare med gorgonzola och karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(1)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 2 kg färsk potatis
  • 1 dl olivolja
  • 240 g tärnad bacon, 2 paket
  • 2 dl kapris
  • 1 msk flingsalt
  • 1 tsk nymald svartpeppar, ev mer

Potatissallad med kapris och bacon

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.7 (10 betyg)

Rostad potatissallad med god sälta av bacon och kapris. Matig och perfekt till grillat!

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:225º
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela potatisarna i halvor.
  2. Häll olivolja i en långpanna och lägg i potatisen med snittytorna ner.
  3. Lägg på bacon och rosta mitt i ugnen ca 25 min, tills potatisen är mjuk och har fått en vacker färg på snittytorna.
  4. Lägg potatis och bacon i en skål och strö över kapris, flingsalt och peppar

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Tina

2020-08-03

Passar ocksa bra till rokt laxen

Janne L

2014-01-04

Passar väldigt bra som kolhydrat till den lågtempererade fläskytterfilen!

Liknande recept

Spara recept

Stor pizza med skink- och rucolatopping

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Koreanska revbensspjäll

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Spett med bläckfisk och räkor

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Minimackor med stekt sidfläsk, surkål och rostad lök

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Hamburgare med bostondressing

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Miniburgare med gorgonzola och karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(1)