Potatissallad med bacon och krasse

Betyg (1-5):
3.12 (8 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 9 st
  • 750 g färskpotatis
  • 140 g bacon
  • 4 tunt skivade röda knipplökar
  • 400 g kokta kidneybönor
  • 70 g vattenkrasse, eller machésallad
  • Vinägrett:
  • 0.5 dl olivolja, eller solrosolja
  • 1 msk dijonsenap
  • 3 msk rödvinsvinäger
  • 1 krm peppar

Gör så här

  1. Koka färskpotatisen i lättsaltat vatten tills de är mjuka, 7-20 minuter beroende på storlek och sort. Prova gärna med provsticka. Häll av kokvattnet.
  2. Stek baconet knaprigt. Blanda vinägretten. Blanda potatis, bacon, lök, bönor och vinägrett i en skål eller bunke. Vänd till sist ner vattenkrasse eller machésallat.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rostbiff med äppel-crème fraiche och sockerstekt färskpotatis - Coop

(12)

Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries - Coop

(31)

Grillad entrecôte på grön kålsalladsbädd - Coop

(2)

Helgrillad fläskfilé med honungsglaze - Coop

(36)

Lammfärsbiffar med ugnsrostad blomkål - Coop

(3)

Marockanska blandfärsbiffar med sötpotatis och persiljeyoghurt - Coop

(24)

Laxsida med picklad färskpotatissallad - Coop

(9)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo - Coop

(7)
9 st
  • Ingredienser 9 st
  • 750 g färskpotatis
  • 140 g bacon
  • 4 tunt skivade röda knipplökar
  • 400 g kokta kidneybönor
  • 70 g vattenkrasse, eller machésallad
  • Vinägrett:
  • 0.5 dl olivolja, eller solrosolja
  • 1 msk dijonsenap
  • 3 msk rödvinsvinäger
  • 1 krm peppar

Potatissallad med bacon och krasse

Betyg (1-5):
3.12 (8 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka färskpotatisen i lättsaltat vatten tills de är mjuka, 7-20 minuter beroende på storlek och sort. Prova gärna med provsticka. Häll av kokvattnet.
  2. Stek baconet knaprigt. Blanda vinägretten. Blanda potatis, bacon, lök, bönor och vinägrett i en skål eller bunke. Vänd till sist ner vattenkrasse eller machésallat.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rostbiff med äppel-crème fraiche och sockerstekt färskpotatis - Coop

(12)

Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries - Coop

(31)

Grillad entrecôte på grön kålsalladsbädd - Coop

(2)

Helgrillad fläskfilé med honungsglaze - Coop

(36)

Lammfärsbiffar med ugnsrostad blomkål - Coop

(3)

Marockanska blandfärsbiffar med sötpotatis och persiljeyoghurt - Coop

(24)

Laxsida med picklad färskpotatissallad - Coop

(9)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo - Coop

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies