Potatissallad med bacon och krasse

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.33 (9 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 750 g färskpotatis
  • 140 g bacon
  • 4 tunt skivade röda knipplökar
  • 400 g kokta kidneybönor
  • 70 g vattenkrasse, eller machésallad
  • Vinägrett:
  • 0.5 dl olivolja, eller solrosolja
  • 1 msk dijonsenap
  • 3 msk rödvinsvinäger
  • 1 krm peppar

Gör så här

  1. Koka färskpotatisen i lättsaltat vatten tills de är mjuka, 7-20 minuter beroende på storlek och sort. Prova gärna med provsticka. Häll av kokvattnet.
  2. Stek baconet knaprigt. Blanda vinägretten. Blanda potatis, bacon, lök, bönor och vinägrett i en skål eller bunke. Vänd till sist ner vattenkrasse eller machésallat.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Angusbiff med grillad sötpotatis och fetaostkräm

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Julkorv

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Gormetrulle

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Papa rellena

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Ryggbiff med grillad sötpotatis toppad med fetaostsalsa

Betyg
Betyg
(5)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 750 g färskpotatis
  • 140 g bacon
  • 4 tunt skivade röda knipplökar
  • 400 g kokta kidneybönor
  • 70 g vattenkrasse, eller machésallad
  • Vinägrett:
  • 0.5 dl olivolja, eller solrosolja
  • 1 msk dijonsenap
  • 3 msk rödvinsvinäger
  • 1 krm peppar

Potatissallad med bacon och krasse

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.33 (9 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka färskpotatisen i lättsaltat vatten tills de är mjuka, 7-20 minuter beroende på storlek och sort. Prova gärna med provsticka. Häll av kokvattnet.
  2. Stek baconet knaprigt. Blanda vinägretten. Blanda potatis, bacon, lök, bönor och vinägrett i en skål eller bunke. Vänd till sist ner vattenkrasse eller machésallat.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Angusbiff med grillad sötpotatis och fetaostkräm

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Julkorv

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Gormetrulle

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Papa rellena

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Ryggbiff med grillad sötpotatis toppad med fetaostsalsa

Betyg
Betyg
(5)