Pizza med Västerbottensost, stekt lök och rosmarin

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(15)

Den här pizzan med smak av Västerbottensost, lök och rosmarin blir perfekt på kräftskivan, som tilltugg till drinken eller på buffébordet.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 gula lökar, strimlade
  • 1 msk smör
  • salt och svartpeppar
  • 1 förpackning pizzadeg (550 g)
  • 2 dl crème fraiche
  • 75 g riven Västerbottensost
  • 2 kvistar färsk rosmarin
  • flingsalt
  • nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Stek löken i smör tills den blir mjuk och gyllenbrun, smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg ut pizzadegen på en plåt med bakplåtspapper. Bred på crème fraiche och strö över lök och ost.
  3. Repa över rosmarin och grädda mitt i ugnen ca 15 min. Smula över flingsalt och dra ett varv med pepparkvarnen.

Servering

Skär pizzan i munsbitar och servera på kräftskivan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ewa

2019-08-09

Super gott lägg till skivade små tomater och gräslök

Liknande recept

Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Sallad med parmesandipp

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Champinjonhattar med parma och parmesan

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Grillad kyckling med parmesankräm

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Kronärtskocksröra med parmesan

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Grillad spetskål och aubergine med fetaostyoghurt

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Spagetti med tomatsås

Betyg
Betyg
(51)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 2 gula lökar, strimlade
  • 1 msk smör
  • salt och svartpeppar
  • 1 förpackning pizzadeg (550 g)
  • 2 dl crème fraiche
  • 75 g riven Västerbottensost
  • 2 kvistar färsk rosmarin
  • flingsalt
  • nymalen svartpeppar

Pizza med Västerbottensost, stekt lök och rosmarin

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(15)

Den här pizzan med smak av Västerbottensost, lök och rosmarin blir perfekt på kräftskivan, som tilltugg till drinken eller på buffébordet.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek löken i smör tills den blir mjuk och gyllenbrun, smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg ut pizzadegen på en plåt med bakplåtspapper. Bred på crème fraiche och strö över lök och ost.
  3. Repa över rosmarin och grädda mitt i ugnen ca 15 min. Smula över flingsalt och dra ett varv med pepparkvarnen.

Servering

Skär pizzan i munsbitar och servera på kräftskivan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ewa

2019-08-09

Super gott lägg till skivade små tomater och gräslök

Liknande recept

Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Sallad med parmesandipp

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Champinjonhattar med parma och parmesan

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Grillad kyckling med parmesankräm

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Kronärtskocksröra med parmesan

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Grillad spetskål och aubergine med fetaostyoghurt

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Spagetti med tomatsås

Betyg
Betyg
(51)