Pizza med västerbottensost, stekt lök och rosmarin

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Den här pizzan med smak av västerbottensost, lök och rosmarin blir perfekt på kräftskivan, som tilltugg till drinken eller på buffébordet.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 9 st
  • 2 gula lökar, strimlade
  • 1 msk smör
  • salt och svartpeppar
  • 1 förpackning pizzadeg (550 g)
  • 2 dl crème fraiche
  • 75 g riven västerbottensost
  • 2 kvistar färsk rosmarin
  • flingsalt
  • nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Stek löken i smör tills den blir mjuk och gyllenbrun, smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg ut pizzadegen på en plåt med bakplåtspapper. Bred på crème fraiche och strö över lök och ost.
  3. Repa över rosmarin och grädda mitt i ugnen ca 15 min. Smula över flingsalt och dra ett varv med pepparkvarnen.

Servering

Skär pizzan i munsbitar och servera på kräftskivan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(4)

Lotta Lundgren - Panzanella express - Coop

(22)

Rödbetskorgar med ostkräm - Coop

(0)

Färskostpaj med nässlor - Coop

(3)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(3)

Matmuffins med morötter och fetaost - Coop

(5)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)
9 st
  • Ingredienser 9 st
  • 2 gula lökar, strimlade
  • 1 msk smör
  • salt och svartpeppar
  • 1 förpackning pizzadeg (550 g)
  • 2 dl crème fraiche
  • 75 g riven västerbottensost
  • 2 kvistar färsk rosmarin
  • flingsalt
  • nymalen svartpeppar

Pizza med västerbottensost, stekt lök och rosmarin

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Den här pizzan med smak av västerbottensost, lök och rosmarin blir perfekt på kräftskivan, som tilltugg till drinken eller på buffébordet.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek löken i smör tills den blir mjuk och gyllenbrun, smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg ut pizzadegen på en plåt med bakplåtspapper. Bred på crème fraiche och strö över lök och ost.
  3. Repa över rosmarin och grädda mitt i ugnen ca 15 min. Smula över flingsalt och dra ett varv med pepparkvarnen.

Servering

Skär pizzan i munsbitar och servera på kräftskivan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(4)

Lotta Lundgren - Panzanella express - Coop

(22)

Rödbetskorgar med ostkräm - Coop

(0)

Färskostpaj med nässlor - Coop

(3)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(3)

Matmuffins med morötter och fetaost - Coop

(5)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies