För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Pizza med västerbottensost, stekt lök och rosmarin

Betyg (1-5):
2.75 (12 betyg)

Den här pizzan med smak av västerbottensost, lök och rosmarin blir perfekt på kräftskivan, som tilltugg till drinken eller på buffébordet.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 gula lökar, strimlade
  • 1 msk smör
  • salt och svartpeppar
  • 1 förpackning pizzadeg (550 g)
  • 2 dl crème fraiche
  • 75 g riven västerbottensost
  • 2 kvistar färsk rosmarin
  • flingsalt
  • nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Stek löken i smör tills den blir mjuk och gyllenbrun, smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg ut pizzadegen på en plåt med bakplåtspapper. Bred på crème fraiche och strö över lök och ost.
  3. Repa över rosmarin och grädda mitt i ugnen ca 15 min. Smula över flingsalt och dra ett varv med pepparkvarnen.

Servering

Skär pizzan i munsbitar och servera på kräftskivan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ewa

2019-08-09

Super gott lägg till skivade små tomater och gräslök

Liknande recept

Morotsmuffins med glasyr och strössel

(88)

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

(3)

Sallad med parmesandipp

(1)

Spagetti med tomatsås

(40)

Morotscupcakes med philadelphiatopping

(14)

Champinjonhattar med parma och parmesan

(1)

Potkäs

(1)

Sallad med stekta päron, manchego och rostade mandlar

(27)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 2 gula lökar, strimlade
  • 1 msk smör
  • salt och svartpeppar
  • 1 förpackning pizzadeg (550 g)
  • 2 dl crème fraiche
  • 75 g riven västerbottensost
  • 2 kvistar färsk rosmarin
  • flingsalt
  • nymalen svartpeppar

Pizza med västerbottensost, stekt lök och rosmarin

Betyg (1-5):
2.75 (12 betyg)

Den här pizzan med smak av västerbottensost, lök och rosmarin blir perfekt på kräftskivan, som tilltugg till drinken eller på buffébordet.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek löken i smör tills den blir mjuk och gyllenbrun, smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg ut pizzadegen på en plåt med bakplåtspapper. Bred på crème fraiche och strö över lök och ost.
  3. Repa över rosmarin och grädda mitt i ugnen ca 15 min. Smula över flingsalt och dra ett varv med pepparkvarnen.

Servering

Skär pizzan i munsbitar och servera på kräftskivan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ewa

2019-08-09

Super gott lägg till skivade små tomater och gräslök

Liknande recept

Morotsmuffins med glasyr och strössel

(88)

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

(3)

Sallad med parmesandipp

(1)

Spagetti med tomatsås

(40)

Morotscupcakes med philadelphiatopping

(14)

Champinjonhattar med parma och parmesan

(1)

Potkäs

(1)

Sallad med stekta päron, manchego och rostade mandlar

(27)