Pizza bianca med mozzarella, broccoli och salami

Betyg (1-5):
5 (3 betyg)

Salami är en klassiker på pizza, och med broccoli blir det helt suveränt. Recept av Lena Söderström

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:225º
2 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 9 st
  • 400 g pizzadeg, gärna surdeg
  • 125 g broccolibuketter
  • 1 msk olivolja
  • 1.5 dl smetana
  • 100 g riven pizzaost
  • Topping
  • 8 skivor italiensk salami
  • 125 g mozzarella
  • citron, skal (endast det gula)
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Skär broccolibuketterna i skivor. Fräs dem hastigt i olja i riktigt het panna. Salta och peppra.
  2. Kavla/dra ut pizzadegen och lägg den på en plåt med bakplåtspapper. Bred smetana på pizzan. Toppa med ost och broccoli, grädda mitt i ugnen ca 15 min.
  3. Toppa med salami och mozzarellan riven i mindre bitar. Riv över lite citronskal och dra ett varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni - Coop

(174)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(9)

Köttfärssoppa tacostyle - Coop

(10)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Örtfrittata - Coop

(2)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(41)

Matkassens caesarsallad - Coop

(30)
9 st
  • Ingredienser 9 st
  • 400 g pizzadeg, gärna surdeg
  • 125 g broccolibuketter
  • 1 msk olivolja
  • 1.5 dl smetana
  • 100 g riven pizzaost
  • Topping
  • 8 skivor italiensk salami
  • 125 g mozzarella
  • citron, skal (endast det gula)
  • svartpeppar

Pizza bianca med mozzarella, broccoli och salami

Betyg (1-5):
5 (3 betyg)

Salami är en klassiker på pizza, och med broccoli blir det helt suveränt. Recept av Lena Söderström

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:225º
2 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär broccolibuketterna i skivor. Fräs dem hastigt i olja i riktigt het panna. Salta och peppra.
  2. Kavla/dra ut pizzadegen och lägg den på en plåt med bakplåtspapper. Bred smetana på pizzan. Toppa med ost och broccoli, grädda mitt i ugnen ca 15 min.
  3. Toppa med salami och mozzarellan riven i mindre bitar. Riv över lite citronskal och dra ett varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni - Coop

(174)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(9)

Köttfärssoppa tacostyle - Coop

(10)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Örtfrittata - Coop

(2)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(41)

Matkassens caesarsallad - Coop

(30)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies