Pitabröd med rostade grönsaker och chèvreröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Tillagningstid: 25 minuter
Ugnstemperatur:250º
6-8 pitabröd bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 aubergine
  • 1 squash
  • 1 morot
  • 5 vitlöksklyftor
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • 1 krm svartpeppar
  • rucolasallad
  • 0.5 tsk salt
  • Chèvreröra:
  • 100 g chèvre
  • 3 msk crème fraiche

Gör så här

  1. Sätt på ugnen. Skär grönsakerna i tärningar. Blanda aubergine, squash, morot och vitlöksklyftor i en långpanna täckt med bakplåtspapper. Droppa över olja och strö över rosmarin, peppar och salt. Grilla grönsakerna högt upp i ugnen 15-20 minuter.
  2. Chèvreröra: Smula sönder osten och rör ut den med crème fraiche.
  3. Fyll bröden med grönsaker, chèvreröra och rucolasallad.

Servering

Servera t ex till grillat kött.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Tacorulle med granatäpple och rödkål

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Zucchinistubbar med röda linser och matvete

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Risnudelsallad med broccoli

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grönkålspaj med feta och pumpakärnor

Betyg
Betyg
(147)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(28)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 1 aubergine
  • 1 squash
  • 1 morot
  • 5 vitlöksklyftor
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • 1 krm svartpeppar
  • rucolasallad
  • 0.5 tsk salt
  • Chèvreröra:
  • 100 g chèvre
  • 3 msk crème fraiche

Pitabröd med rostade grönsaker och chèvreröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Tillagningstid: 25 minuter
Ugnstemperatur:250º
6-8 pitabröd bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt på ugnen. Skär grönsakerna i tärningar. Blanda aubergine, squash, morot och vitlöksklyftor i en långpanna täckt med bakplåtspapper. Droppa över olja och strö över rosmarin, peppar och salt. Grilla grönsakerna högt upp i ugnen 15-20 minuter.
  2. Chèvreröra: Smula sönder osten och rör ut den med crème fraiche.
  3. Fyll bröden med grönsaker, chèvreröra och rucolasallad.

Servering

Servera t ex till grillat kött.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Tacorulle med granatäpple och rödkål

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Zucchinistubbar med röda linser och matvete

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Risnudelsallad med broccoli

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grönkålspaj med feta och pumpakärnor

Betyg
Betyg
(147)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(28)