
Pita med bönbiffar, guacamole och ingefärspicklad rotfruktsjulienne
Betyg (1-5):
Ibland är det skönt att ta genvägar i köket. Här är det färdiga bönbiffar och färdiskurna grönsaker som gör att maten är färdig på ett kick.
Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 300 g Bönbiffar med picklad blomkål
- 2 tsk neutral olja till stekning
- 4 pitabröd
- Ingefärspicklad raw slaw:
- 4 dl vatten
- 1.5 dl strösocker
- 1 dl ättiksprit (12 %)
- 400 g Raw slaw Hackat & Klart
- 1 dl gari (sushi-ingefära), grovhackad
- Guacamole:
- 2 ätmogna avokador
- 1 lime, pressad saft
- 0.5 röd chili, finhackad
- 0.5 kruka färsk koriander, hackad
- salt
Gör så här
- Rör ihop vatten, socker och ättika tills sockret har löst sig. Tillsätt grönsaksmixen och ingefäran. Låt stå minst 30 min.
- Gröp ur avokadorna och mosa ihop fruktköttet med limesaft, chili och koriander. Smaka av med salt. Stek bönbiffarna i olja tills de är genomvarma och har fin färg. Servera i pitabröd med guacamole och raw slaw.
Tips

Garnera med färsk koriander.
Pita med bönbiffar, guacamole och ingefärspicklad rotfruktsjulienne
Betyg (1-5):
Ibland är det skönt att ta genvägar i köket. Här är det färdiga bönbiffar och färdiskurna grönsaker som gör att maten är färdig på ett kick.
Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Rör ihop vatten, socker och ättika tills sockret har löst sig. Tillsätt grönsaksmixen och ingefäran. Låt stå minst 30 min.
- Gröp ur avokadorna och mosa ihop fruktköttet med limesaft, chili och koriander. Smaka av med salt. Stek bönbiffarna i olja tills de är genomvarma och har fin färg. Servera i pitabröd med guacamole och raw slaw.
Tips

Garnera med färsk koriander.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!