Peppes penne pasta

Betyg (1-5):
3 (24 betyg)

Lättlagat och god pasta med entrecote, chili och vitlök.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (14)
  • 300 g pasta penne
  • 500 g broccoli i buketter
  • 1 msk olja
  • 400 g entrecôte i kuber
  • 1 hackad gul lök
  • 2 hackade vitlöksklyftor
  • 1 strimlad röd chili eventuellt
  • 2 ägg, endast gulan
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk vatten
  • 2 dl riven parmesanost
  • 0.5 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk grovmald svartpeppar
  • 70 g rucola

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Ånga broccolin under lock i ett durkslag över pastan de sista 3 min.
  3. Hetta upp olja i en rymlig stekpanna och stek kött, lök, vitlök och ev chili 3-5 min, tills köttet är något rosa eller genomstekt. Blanda äggulor, olja, vatten, parmesanost, salt och peppar. Vänd ihop ostblandningen med pasta, broccoli, kött och lök. Blanda ordentligt och vänd till sist ner rucola.

Tips

Servera ev pastan med extra äggulor.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ia

2014-11-07

Blev lite torrt,vill ha den krämigare dubbla såsen

Liknande recept

Lady och Lufsenpasta

(14)

Helstekt oxfilé med spenat- och chèvrelasagne

(1)

Paolos pasta med köttbullar och mozzarella

(13)

Risoni med svamp och parmesan

(22)

Docentens dillpasta

(6)

Pastasallad carbonara

(16)

Ädelostpasta med skinka och päron

(1)

Minestronesoppa med parmesan- och bacontopping

(7)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 300 g pasta penne
  • 500 g broccoli i buketter
  • 1 msk olja
  • 400 g entrecôte i kuber
  • 1 hackad gul lök
  • 2 hackade vitlöksklyftor
  • 1 strimlad röd chili eventuellt
  • 2 ägg, endast gulan
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk vatten
  • 2 dl riven parmesanost
  • 0.5 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk grovmald svartpeppar
  • 70 g rucola

Peppes penne pasta

Betyg (1-5):
3 (24 betyg)

Lättlagat och god pasta med entrecote, chili och vitlök.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Ånga broccolin under lock i ett durkslag över pastan de sista 3 min.
  3. Hetta upp olja i en rymlig stekpanna och stek kött, lök, vitlök och ev chili 3-5 min, tills köttet är något rosa eller genomstekt. Blanda äggulor, olja, vatten, parmesanost, salt och peppar. Vänd ihop ostblandningen med pasta, broccoli, kött och lök. Blanda ordentligt och vänd till sist ner rucola.

Tips

Servera ev pastan med extra äggulor.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ia

2014-11-07

Blev lite torrt,vill ha den krämigare dubbla såsen

Liknande recept

Lady och Lufsenpasta

(14)

Helstekt oxfilé med spenat- och chèvrelasagne

(1)

Paolos pasta med köttbullar och mozzarella

(13)

Risoni med svamp och parmesan

(22)

Docentens dillpasta

(6)

Pastasallad carbonara

(16)

Ädelostpasta med skinka och päron

(1)

Minestronesoppa med parmesan- och bacontopping

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies