Baka pepparkakor
Baka klassiska pepparkakor, mjuk pepparkaka, pepparkakscheesecake eller kanske ett pepparkakshus? Här finns alla recept!
Dubbla pepparkakor med choklad och len pistagekräm. En uppdaterad favorit till adventsfikat!
Dubbla pepparkakor med choklad och len pistagekräm. En uppdaterad favorit till adventsfikat!
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2015-12-09
Gjorde dessa till fredagsfikat och de var mycket uppskattade.
2014-03-06
Jag gjorde dessa till jul och de var supergoda flera veckor efteråt. Ingen risk att de blir mjuka. Förvarade dem i kylen.
2013-12-08
man kan ha krämen bredvid och bre på direkt när man ska äta och chokladen kan man hoppa över
2013-11-30
Jag funderar på att testa det här receptet. Om vi inte blir så många tänkte jag frysa ner överbliven kräm, som jag sedan tinar och brer på strax innan servering. På grund av äggulan känner jag mig osäker på hur länge den håller sig i kylskåpet.
2013-11-26
@Anna Det går att göra dem i i förväg, dock blir kakorna inte krispiga då utan mjuka. Förvara i en sval dvs inte för kallt (kylskåp) inte för varmt rumstemperatur.
2013-11-25
Kan man göra dessa två dagar i förväg utan att de blir dåliga, och hur ska amn då förvara dem?
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Isabelle
2015-12-09
Gjorde dessa till fredagsfikat och de var mycket uppskattade.
Elin
2014-03-06
Jag gjorde dessa till jul och de var supergoda flera veckor efteråt. Ingen risk att de blir mjuka. Förvarade dem i kylen.
annkristin
2013-12-08
man kan ha krämen bredvid och bre på direkt när man ska äta och chokladen kan man hoppa över
Ingrid
2013-11-30
Jag funderar på att testa det här receptet. Om vi inte blir så många tänkte jag frysa ner överbliven kräm, som jag sedan tinar och brer på strax innan servering. På grund av äggulan känner jag mig osäker på hur länge den håller sig i kylskåpet.
2013-11-26
@Anna Det går att göra dem i i förväg, dock blir kakorna inte krispiga då utan mjuka. Förvara i en sval dvs inte för kallt (kylskåp) inte för varmt rumstemperatur.
Anna
2013-11-25
Kan man göra dessa två dagar i förväg utan att de blir dåliga, och hur ska amn då förvara dem?