Pepparkaksbollar

Pepparkaksbollar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(4)

Pepparkaksbollar som doppas i mörk choklad eller kokos är perfekt julgodis. Servera på adventsfikat eller ge bort i julklapp!

Tillagningstid: 20 min
20 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g mandelmassa
  • 100 g rumsvarmt smör
  • 1 krm salt
  • 1 msk pepparkakskrydda
  • 0.5 apelsin, finrivet skal och pressad saft
  • 2 dl kokosflingor
  • 100 g mörk choklad

Gör så här

  1. Grovriv mandelmassan och blanda med smör, salt, pepparkakskrydda, apelsinskal (endast det gula) och apelsinsaft till en smet.
  2. Rulla smeten till bollar och rulla bollarna i kokos eller smält choklad. Förvara i kylen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Pepparkaksbollar
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 200 g mandelmassa
  • 100 g rumsvarmt smör
  • 1 krm salt
  • 1 msk pepparkakskrydda
  • 0.5 apelsin, finrivet skal och pressad saft
  • 2 dl kokosflingor
  • 100 g mörk choklad

Pepparkaksbollar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(4)

Pepparkaksbollar som doppas i mörk choklad eller kokos är perfekt julgodis. Servera på adventsfikat eller ge bort i julklapp!

Tillagningstid: 20 min
20 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Grovriv mandelmassan och blanda med smör, salt, pepparkakskrydda, apelsinskal (endast det gula) och apelsinsaft till en smet.
  2. Rulla smeten till bollar och rulla bollarna i kokos eller smält choklad. Förvara i kylen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!