Peppargrillad rostbiff med fruktsalsa

Betyg (1-5):
2.88 (32 betyg)

Kiwi, nektariner, lök och paprika är ett lite annorlunda, men otroligt gott, tillbehör till grillat som är väl värt att prova.

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (14)
  • 600 g biffar av rostbiff
  • 1 msk grovmald svartpeppar
  • 1 msk olja
  • 1 tsk salt
  • Fruktsalsa:
  • 2 skalade kiwi i tärningar
  • 1 hackad röd lök
  • 2 urkärnade nektariner i tärningar
  • 1 röd paprika i tärningar
  • 2 tsk pressad citron eller lime
  • 2 tsk olja
  • 1 krm salt
  • Tillbehör:
  • 1 citroner eller lime i klyftor
  • 600 g kokt eller bakad potatis
  • 250 g kokta haricots verts

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienserna till salsan och ställ den i kylen. Platta ut köttskivorna lite och klappa in dem med peppar på ena sidan. Låt dem ligga och dra ca 15 minuter. Pensla skivorna med olja. Grilla eller stek dem 3- 4 minuter per sida. Salta. Servera biffarna med salsan och tillbehören.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Falafel med saffransstekt blomkålsris

(4)

Grillad karré på surdegsbröd med chutney på nektariner och jalapeño

(6)

Lotta Lundgren - Sötstark blomkålscurry

(45)

Hel kyckling med kimchi och apelsinglaze

(12)

Nudelsallad med mango och cashewnötter

(42)

Sweet corn kachumbari

(5)

Kycklinggryta med paprika och äpple

(70)

Bräckt lax med spenat och mangosalsa

(7)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 600 g biffar av rostbiff
  • 1 msk grovmald svartpeppar
  • 1 msk olja
  • 1 tsk salt
  • Fruktsalsa:
  • 2 skalade kiwi i tärningar
  • 1 hackad röd lök
  • 2 urkärnade nektariner i tärningar
  • 1 röd paprika i tärningar
  • 2 tsk pressad citron eller lime
  • 2 tsk olja
  • 1 krm salt
  • Tillbehör:
  • 1 citroner eller lime i klyftor
  • 600 g kokt eller bakad potatis
  • 250 g kokta haricots verts

Peppargrillad rostbiff med fruktsalsa

Betyg (1-5):
2.88 (32 betyg)

Kiwi, nektariner, lök och paprika är ett lite annorlunda, men otroligt gott, tillbehör till grillat som är väl värt att prova.

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienserna till salsan och ställ den i kylen. Platta ut köttskivorna lite och klappa in dem med peppar på ena sidan. Låt dem ligga och dra ca 15 minuter. Pensla skivorna med olja. Grilla eller stek dem 3- 4 minuter per sida. Salta. Servera biffarna med salsan och tillbehören.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Falafel med saffransstekt blomkålsris

(4)

Grillad karré på surdegsbröd med chutney på nektariner och jalapeño

(6)

Lotta Lundgren - Sötstark blomkålscurry

(45)

Hel kyckling med kimchi och apelsinglaze

(12)

Nudelsallad med mango och cashewnötter

(42)

Sweet corn kachumbari

(5)

Kycklinggryta med paprika och äpple

(70)

Bräckt lax med spenat och mangosalsa

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies