Pastasallad med kyckling

Pastasallad med kyckling

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(32)

Perfekt picknicksallad med pasta och kyckling.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g pasta
  • feferoni, till servering
  • 0.5 tsk salt
  • 2 msk vit balsamvinäger
  • 3 msk olivolja
  • 1.5 skivad morot
  • 1 strimlad rödlök
  • 380 g kidneybönor
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 500 g kycklinglårfilé, i bitar
  • 1 msk olivolja
  • 200 g majskorn
  • Dressing:
  • 1 tsk torkad oregano
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 dl matyoghurt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Kyl ner pastan i kallt vatten..
  2. Värm en stekpanna med olja i och stek kycklingen 7-8 minuter. Salta och peppra.
  3. Skölj bönorna i en sil och låt rinna av. Blanda ner bönor, lök, morötter, majs och kyckling i pastan. Ringla över olivolja och balsamvinäger och rör om.

Dressing

  1. Blanda ihop yoghurt, vitlök, oregano, salt och peppar till en dressing.

Tips

Detta recept är perfekt att snabbt slänga ihop av en färdiggrillad kyckling till vårens picknick!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2021-10-07

Hej! Nio år senare - det är mycket riktigt feferoni på bilden - och nu lägger vi äntligen till det i receptet också! Tack för visat tålamod :)

Maria

2021-10-04

Nio år senare: Verkar inte bli något svar på sidan. Det verkar finnas en del olika sorters goda paprikor. Jag tror att man får prova sig fram, efter tycke och smak. Ser ut som feferoni tycker jag. Hälsningar Maria Winger

Eva Werner Nilsson

2012-06-04

Tycker mig se gröna chilifrukter på bilden. Om de ingår - vilken sorts chili är det och hur mycket rekommenderas?

Liknande recept

Spara recept

Krämig pasta med kyckling och sockerärter

Betyg
Betyg
(59)
Pastasallad med kyckling
17 st
  • Ingredienser (17)
  • 300 g pasta
  • feferoni, till servering
  • 0.5 tsk salt
  • 2 msk vit balsamvinäger
  • 3 msk olivolja
  • 1.5 skivad morot
  • 1 strimlad rödlök
  • 380 g kidneybönor
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 500 g kycklinglårfilé, i bitar
  • 1 msk olivolja
  • 200 g majskorn
  • Dressing:
  • 1 tsk torkad oregano
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 dl matyoghurt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 0.5 tsk salt

Pastasallad med kyckling

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(32)

Perfekt picknicksallad med pasta och kyckling.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Kyl ner pastan i kallt vatten..
  2. Värm en stekpanna med olja i och stek kycklingen 7-8 minuter. Salta och peppra.
  3. Skölj bönorna i en sil och låt rinna av. Blanda ner bönor, lök, morötter, majs och kyckling i pastan. Ringla över olivolja och balsamvinäger och rör om.

Dressing

  1. Blanda ihop yoghurt, vitlök, oregano, salt och peppar till en dressing.

Tips

Detta recept är perfekt att snabbt slänga ihop av en färdiggrillad kyckling till vårens picknick!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2021-10-07

Hej! Nio år senare - det är mycket riktigt feferoni på bilden - och nu lägger vi äntligen till det i receptet också! Tack för visat tålamod :)

Maria

2021-10-04

Nio år senare: Verkar inte bli något svar på sidan. Det verkar finnas en del olika sorters goda paprikor. Jag tror att man får prova sig fram, efter tycke och smak. Ser ut som feferoni tycker jag. Hälsningar Maria Winger

Eva Werner Nilsson

2012-06-04

Tycker mig se gröna chilifrukter på bilden. Om de ingår - vilken sorts chili är det och hur mycket rekommenderas?

Liknande recept

Spara recept

Krämig pasta med kyckling och sockerärter

Betyg
Betyg
(59)