Pastasallad med kyckling

Betyg (1-5):
3.8 (30 betyg)

Perfekt picknicksallad med pasta och kyckling.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 14 st
  • 300 g pasta
  • 1 msk olivolja
  • 500 g kycklinglårfilé, i bitar
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 380 g kidneybönor
  • 1 strimlad rödlök
  • 1.5 skivad morot
  • 200 g majskorn
  • 3 msk olivolja
  • 2 msk vit balsamvinäger
  • Dressing:
  • 2 dl matyoghurt
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk torkad oregano
  • 0.5 tsk svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Kyl ner pastan i kallt vatten. .
  2. Värm en stekpanna med olja i och stek kycklingen 7-8 minuter. Salta och peppra.
  3. Skölj bönorna i en sil och låt rinna av. Blanda ner bönor, lök, morötter, majs och kyckling i pastan. Ringla över olivolja och balsamvinäger och rör om.

Dressing

  1. Blanda ihop yoghurt, vitlök, oregano, salt och peppar till en dressing.

Tips

Detta recept är perfekt att snabbt slänga ihop av en färdiggrillad kyckling till vårens picknick!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Eva Werner Nilsson

2012-06-04

Tycker mig se gröna chilifrukter på bilden. Om de ingår - vilken sorts chili är det och hur mycket rekommenderas?

Liknande recept

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni - Coop

(173)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(3)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Pasta med tomatsås och gratinerad fetaost - Coop

(0)

Gazpacho med pizzabullar - Coop

(9)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Ugnspannkaka med morot och bacon - Coop

(0)

Köttfärssoppa tacostyle - Coop

(10)
14 st
  • Ingredienser 14 st
  • 300 g pasta
  • 1 msk olivolja
  • 500 g kycklinglårfilé, i bitar
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 380 g kidneybönor
  • 1 strimlad rödlök
  • 1.5 skivad morot
  • 200 g majskorn
  • 3 msk olivolja
  • 2 msk vit balsamvinäger
  • Dressing:
  • 2 dl matyoghurt
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk torkad oregano
  • 0.5 tsk svartpeppar

Pastasallad med kyckling

Betyg (1-5):
3.8 (30 betyg)

Perfekt picknicksallad med pasta och kyckling.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Kyl ner pastan i kallt vatten. .
  2. Värm en stekpanna med olja i och stek kycklingen 7-8 minuter. Salta och peppra.
  3. Skölj bönorna i en sil och låt rinna av. Blanda ner bönor, lök, morötter, majs och kyckling i pastan. Ringla över olivolja och balsamvinäger och rör om.

Dressing

  1. Blanda ihop yoghurt, vitlök, oregano, salt och peppar till en dressing.

Tips

Detta recept är perfekt att snabbt slänga ihop av en färdiggrillad kyckling till vårens picknick!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Eva Werner Nilsson

2012-06-04

Tycker mig se gröna chilifrukter på bilden. Om de ingår - vilken sorts chili är det och hur mycket rekommenderas?

Liknande recept

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni - Coop

(173)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(3)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Pasta med tomatsås och gratinerad fetaost - Coop

(0)

Gazpacho med pizzabullar - Coop

(9)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Ugnspannkaka med morot och bacon - Coop

(0)

Köttfärssoppa tacostyle - Coop

(10)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies