Pastasallad med kyckling

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.81 (31 betyg)

Perfekt picknicksallad med pasta och kyckling.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g pasta
  • 1 msk olivolja
  • 500 g kycklinglårfilé, i bitar
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 380 g kidneybönor
  • 1 strimlad rödlök
  • 1.5 skivad morot
  • 200 g majskorn
  • 3 msk olivolja
  • 2 msk vit balsamvinäger
  • 0.5 tsk salt
  • Dressing:
  • 2 dl matyoghurt
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk torkad oregano
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Kyl ner pastan i kallt vatten. .
  2. Värm en stekpanna med olja i och stek kycklingen 7-8 minuter. Salta och peppra.
  3. Skölj bönorna i en sil och låt rinna av. Blanda ner bönor, lök, morötter, majs och kyckling i pastan. Ringla över olivolja och balsamvinäger och rör om.

Dressing

  1. Blanda ihop yoghurt, vitlök, oregano, salt och peppar till en dressing.

Tips

Detta recept är perfekt att snabbt slänga ihop av en färdiggrillad kyckling till vårens picknick!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Eva Werner Nilsson

2012-06-04

Tycker mig se gröna chilifrukter på bilden. Om de ingår - vilken sorts chili är det och hur mycket rekommenderas?

Liknande recept

Spara recept

Citron- och saffranskyckling

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Caesarsallad - grundrecept

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Grillad kyckling med parmesankräm

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Juliennesoppa med rotselleri och kyckling

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Wrap med kyckling, avokado och sesamdressing

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Kalkon med sötpotatis

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Barnens bästa kycklingnudlar

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Kerala curry-kyckling

Betyg
Betyg
(13)
16 st
  • Ingredienser (16)
  • 300 g pasta
  • 1 msk olivolja
  • 500 g kycklinglårfilé, i bitar
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 380 g kidneybönor
  • 1 strimlad rödlök
  • 1.5 skivad morot
  • 200 g majskorn
  • 3 msk olivolja
  • 2 msk vit balsamvinäger
  • 0.5 tsk salt
  • Dressing:
  • 2 dl matyoghurt
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk torkad oregano
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 0.5 tsk salt

Pastasallad med kyckling

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.81 (31 betyg)

Perfekt picknicksallad med pasta och kyckling.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Kyl ner pastan i kallt vatten. .
  2. Värm en stekpanna med olja i och stek kycklingen 7-8 minuter. Salta och peppra.
  3. Skölj bönorna i en sil och låt rinna av. Blanda ner bönor, lök, morötter, majs och kyckling i pastan. Ringla över olivolja och balsamvinäger och rör om.

Dressing

  1. Blanda ihop yoghurt, vitlök, oregano, salt och peppar till en dressing.

Tips

Detta recept är perfekt att snabbt slänga ihop av en färdiggrillad kyckling till vårens picknick!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Eva Werner Nilsson

2012-06-04

Tycker mig se gröna chilifrukter på bilden. Om de ingår - vilken sorts chili är det och hur mycket rekommenderas?

Liknande recept

Spara recept

Citron- och saffranskyckling

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Caesarsallad - grundrecept

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Grillad kyckling med parmesankräm

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Juliennesoppa med rotselleri och kyckling

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Wrap med kyckling, avokado och sesamdressing

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Kalkon med sötpotatis

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Barnens bästa kycklingnudlar

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Kerala curry-kyckling

Betyg
Betyg
(13)