Pasta med spenat, valnötter och fetaost
  • Tid 20 min

Pasta med spenat, valnötter och fetaost

4.2 (5 betyg)

Enkel vardagspasta med mycket smak av fetaosten och valnötterna.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 7

Ingredienser

4 portioner
  • 400 g pasta, t ex cavatappi
  • 80 g valnötter, grovhackade
  • 2 vitlöksklyftor, skivade
  • 0.5 dl olivolja
  • 400 g färsk spenat
  • 200 g fetaost
  • salt och svartpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka pastan. Fräs valnötter och vitlök i olja i en stekpanna. Tillsätt spenaten och låt smälta ner i pannan. Vänd ner den nykokta pastan och grovt smulad fetaost.

  2. 2

    Smaka av med salt och peppar. Ringla gärna lite fin olivolja över vid servering.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar