Pasta med spenat, valnötter och fetaost

Pasta med spenat, valnötter och fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(57)

Enkel vardagspasta med mycket smak av fetaosten och valnötterna.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
  • 400 g pasta, t ex cavatappi
  • 80 g valnötter, grovhackade
  • 2 vitlöksklyftor, skivade
  • 0.5 dl olivolja
  • 400 g färsk spenat
  • 200 g fetaost
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pastan. Fräs valnötter och vitlök iolja i en stekpanna. Tillsättspenaten och låt smälta ner ipannan. Vänd ner den nykoktapastan och grovt smulad fetaost.
  2. Smaka av med salt ochpeppar. Ringla gärna lite finolivolja över vid servering.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2021-06-02

Hej Jennifer, fetaosten vänds ner ihop med pastan, se steg 1. Lycka till i köket! /Elsa, webbredaktör

Jennifer

2021-05-31

vart ska jag ha fetaosten då???

Jane I C

2021-01-20

Så underbart gott. Jag la till brysselkål som gjorde det ännu godare. Kommer att laga ofta.

Tyr

2020-12-05

En favorit här hemma!

Christina

2020-09-10

Inte så gott tyvärr. Torrt o stabbigt.

Charlotte

2020-08-28

Enkelt och supergott.

Jan

2019-04-08

Mums!!!

Pasta med spenat, valnötter och fetaost
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 400 g pasta, t ex cavatappi
  • 80 g valnötter, grovhackade
  • 2 vitlöksklyftor, skivade
  • 0.5 dl olivolja
  • 400 g färsk spenat
  • 200 g fetaost
  • salt och svartpeppar

Pasta med spenat, valnötter och fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(57)

Enkel vardagspasta med mycket smak av fetaosten och valnötterna.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner

Gör så här

  1. Koka pastan. Fräs valnötter och vitlök iolja i en stekpanna. Tillsättspenaten och låt smälta ner ipannan. Vänd ner den nykoktapastan och grovt smulad fetaost.
  2. Smaka av med salt ochpeppar. Ringla gärna lite finolivolja över vid servering.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2021-06-02

Hej Jennifer, fetaosten vänds ner ihop med pastan, se steg 1. Lycka till i köket! /Elsa, webbredaktör

Jennifer

2021-05-31

vart ska jag ha fetaosten då???

Jane I C

2021-01-20

Så underbart gott. Jag la till brysselkål som gjorde det ännu godare. Kommer att laga ofta.

Tyr

2020-12-05

En favorit här hemma!

Christina

2020-09-10

Inte så gott tyvärr. Torrt o stabbigt.

Charlotte

2020-08-28

Enkelt och supergott.

Jan

2019-04-08

Mums!!!