Pasta med kyckling i krämig dragonsås

Betyg (1-5):
4 (6 betyg)

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (14)
  • 320 g pasta
  • 1 msk olja
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 0.5 zucchini, skalad och tärnad
  • 125 g broccoli, i mindre bitar
  • 400 g kycklinglårfilé
  • 1 msk olja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 dl vatten
  • 2 dl grädde
  • 2 tsk torkad dragon
  • 0.5 msk maizena
  • 290 g linser, kokta avsköljda, på burk, bruttovikt
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs vitlök, zucchini och broccoli snabbt, ställ åt sidan.
  2. Strimla kycklingen. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn kycklingen. Salta och peppra.
  3. Tillsätt vatten, grädde och dragon. Låt småputtra på medelvärme ca 10 min. För en tjockare sås kan den redas med maizena utrört i lite vatten.
  4. Vänd ner linserna och tillsätt alla grönsaker, smaka av med salt och peppar. Servera med pastan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kycklingklubba med lök- och chilitäcke

(0)

Dillkokt kyckling

(7)

Kycklingrulader med färska örter

(6)

Saffranskokt kamutvete med chutneyglaserade kycklingben

(7)

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

(1)

Indisk curry på kycklingfärs

(33)

Kycklingburgare med chiliaioli

(9)

Dillkokta kycklinglår

(3)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 320 g pasta
  • 1 msk olja
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 0.5 zucchini, skalad och tärnad
  • 125 g broccoli, i mindre bitar
  • 400 g kycklinglårfilé
  • 1 msk olja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 dl vatten
  • 2 dl grädde
  • 2 tsk torkad dragon
  • 0.5 msk maizena
  • 290 g linser, kokta avsköljda, på burk, bruttovikt
  • 1 tsk salt

Pasta med kyckling i krämig dragonsås

Betyg (1-5):
4 (6 betyg)

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs vitlök, zucchini och broccoli snabbt, ställ åt sidan.
  2. Strimla kycklingen. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn kycklingen. Salta och peppra.
  3. Tillsätt vatten, grädde och dragon. Låt småputtra på medelvärme ca 10 min. För en tjockare sås kan den redas med maizena utrört i lite vatten.
  4. Vänd ner linserna och tillsätt alla grönsaker, smaka av med salt och peppar. Servera med pastan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kycklingklubba med lök- och chilitäcke

(0)

Dillkokt kyckling

(7)

Kycklingrulader med färska örter

(6)

Saffranskokt kamutvete med chutneyglaserade kycklingben

(7)

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

(1)

Indisk curry på kycklingfärs

(33)

Kycklingburgare med chiliaioli

(9)

Dillkokta kycklinglår

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies