För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Pasta med kyckling i krämig dragonsås

Betyg (1-5):
4 (6 betyg)

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 320 g pasta
  • 1 msk olja
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 0.5 zucchini, skalad och tärnad
  • 125 g broccoli, i mindre bitar
  • 400 g kycklinglårfilé
  • 1 msk olja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 dl vatten
  • 2 dl grädde
  • 2 tsk torkad dragon
  • 0.5 msk maizena
  • 290 g linser, kokta avsköljda, på burk, bruttovikt
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs vitlök, zucchini och broccoli snabbt, ställ åt sidan.
  2. Strimla kycklingen. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn kycklingen. Salta och peppra.
  3. Tillsätt vatten, grädde och dragon. Låt småputtra på medelvärme ca 10 min. För en tjockare sås kan den redas med maizena utrört i lite vatten.
  4. Vänd ner linserna och tillsätt alla grönsaker, smaka av med salt och peppar. Servera med pastan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Dillkokt kyckling

(7)

Kokoskyckling från Kenya

(37)

Kycklingfilé i basilikasås med granatäpple

(47)

Dillkokta kycklinglår

(3)

Kycklingklubba med lök- och chilitäcke

(0)

Kycklingbollar med dill och citron

(62)

Saffranskokt kamutvete med chutneyglaserade kycklingben

(7)

Kycklingburgare med chiliaioli

(9)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 320 g pasta
  • 1 msk olja
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 0.5 zucchini, skalad och tärnad
  • 125 g broccoli, i mindre bitar
  • 400 g kycklinglårfilé
  • 1 msk olja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 dl vatten
  • 2 dl grädde
  • 2 tsk torkad dragon
  • 0.5 msk maizena
  • 290 g linser, kokta avsköljda, på burk, bruttovikt
  • 1 tsk salt

Pasta med kyckling i krämig dragonsås

Betyg (1-5):
4 (6 betyg)

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs vitlök, zucchini och broccoli snabbt, ställ åt sidan.
  2. Strimla kycklingen. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn kycklingen. Salta och peppra.
  3. Tillsätt vatten, grädde och dragon. Låt småputtra på medelvärme ca 10 min. För en tjockare sås kan den redas med maizena utrört i lite vatten.
  4. Vänd ner linserna och tillsätt alla grönsaker, smaka av med salt och peppar. Servera med pastan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Dillkokt kyckling

(7)

Kokoskyckling från Kenya

(37)

Kycklingfilé i basilikasås med granatäpple

(47)

Dillkokta kycklinglår

(3)

Kycklingklubba med lök- och chilitäcke

(0)

Kycklingbollar med dill och citron

(62)

Saffranskokt kamutvete med chutneyglaserade kycklingben

(7)

Kycklingburgare med chiliaioli

(9)