
Pasta Alfredo
Betyg (1-5):
Klassiskt recept på pasta Alfredo utan grädde. Nykokt pasta blandas med smält smör och parmesan och toppas med persilja och nymald svartpeppar. Enkel och så gott!
Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 320 g fettuccine
- 100 g smör
- 100 g parmesan
- svartpeppar, till servering
- färsk persilja, till servering
Gör så här
- Koka pastan i saltat vatten något kortare än tiden som anges på förpackningen, den ska vara al dente.
- Smält smöret. När pastan är färdigkokt så ta 2 dl av kokvattnet och häll i smöret. Häll bort resten av vattnet och vänd ner pasta och ost i smöret. Blanda runt. Toppa med svartpeppar och persilja.
Pasta Alfredo
Betyg (1-5):
Klassiskt recept på pasta Alfredo utan grädde. Nykokt pasta blandas med smält smör och parmesan och toppas med persilja och nymald svartpeppar. Enkel och så gott!
Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Koka pastan i saltat vatten något kortare än tiden som anges på förpackningen, den ska vara al dente.
- Smält smöret. När pastan är färdigkokt så ta 2 dl av kokvattnet och häll i smöret. Häll bort resten av vattnet och vänd ner pasta och ost i smöret. Blanda runt. Toppa med svartpeppar och persilja.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!