Pasta Alfredo

Pasta Alfredo

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(12)

Klassiskt recept på pasta Alfredo utan grädde. Nykokt pasta blandas med smält smör och parmesan och toppas med persilja och nymald svartpeppar. Enkel och så gott!

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
  • 320 g fettuccine
  • 100 g smör
  • 100 g parmesan
  • svartpeppar, till servering
  • färsk persilja, till servering

Gör så här

  1. Koka pastan i saltat vatten något kortare än tiden som anges på förpackningen, den ska vara al dente.
  2. Smält smöret. När pastan är färdigkokt så ta 2 dl av kokvattnet och häll i smöret. Häll bort resten av vattnet och vänd ner pasta och ost i smöret. Blanda runt. Toppa med svartpeppar och persilja.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Pasta Alfredo
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 320 g fettuccine
  • 100 g smör
  • 100 g parmesan
  • svartpeppar, till servering
  • färsk persilja, till servering

Pasta Alfredo

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(12)

Klassiskt recept på pasta Alfredo utan grädde. Nykokt pasta blandas med smält smör och parmesan och toppas med persilja och nymald svartpeppar. Enkel och så gott!

Tillagningstid: 15 min
4 portioner

Gör så här

  1. Koka pastan i saltat vatten något kortare än tiden som anges på förpackningen, den ska vara al dente.
  2. Smält smöret. När pastan är färdigkokt så ta 2 dl av kokvattnet och häll i smöret. Häll bort resten av vattnet och vänd ner pasta och ost i smöret. Blanda runt. Toppa med svartpeppar och persilja.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!