Päronkompott med ingefära
  • Tid 45 min

Päronkompott med ingefära

0 (0 betyg)

God kompott på päron till efterrätt eller mellis.

  • Tillagningstid 45 min
  • Ingredienser 4

Ingredienser

4 portioner
  • 6 päron
  • 0.5 dl strösocker
  • 0.5 dl vatten
  • 1 tsk finriven färsk ingefära
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Skala och skär päronet i mindre bitar. Lägg i en kastrull med socker, vatten och ingefära. Låt koka tills det blir som ett mos. Låt kallna och servera ev med mjölk.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Gillar man bitar i spar 1/3 del av päronen och lägg ner när kompotten kokat klart.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar