Nudelwok med hoisinsås

Betyg (1-5):
3.71 (7 betyg)

Att woka är ofta ett smart sätt att få i sig massor av grönsaker.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (10)
  • 150 g äggnudlar
  • 500 g fläskbog
  • 1 msk neutral olja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk neutral olja
  • 400 g ratatouillemix hackat och klart
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 2 dl hoisinsås
  • 2 msk sesamfrön, torrostade
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Putsa köttet från senor och skär i tunna strimlor.
  2. Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna. Stek lite av köttet i taget. Salta och peppra. Lägg upp köttet på ett fat.
  3. Hetta upp olja i samma panna och stek grönsakerna under omrörning 2–3 min. Tillsätt vitlök, köttet och hoisinsås i woken. Vänd runt med nudlarna och smaka av med salt. Toppa med sesamfrön.

Tips

Ratatouille-mix ingår i serien ”hackat och klart”, men kan bytas mot zucchini, paprika, morot och rödlök i bitar.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Johanna

2019-06-09

Supergott! Jag använde wokmix istället för ratatouillemix. Blir bra med kyckling också istället för fläskkött. Kommentar från de jag bjöd det på: "Smakar som på restaurang".

Liknande recept

Biffsallad med mango, nudlar och nötter

(30)

Karréwok med äggnudlar

(28)

Mangobiffsallad med nudlar

(14)

Fläskfärsbiffar med sötsyrlig nudelsallad

(25)

Stekta nudlar med biff och rostad lök

(20)

Asiatiskt långkok med nudlar

(0)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 150 g äggnudlar
  • 500 g fläskbog
  • 1 msk neutral olja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk neutral olja
  • 400 g ratatouillemix hackat och klart
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 2 dl hoisinsås
  • 2 msk sesamfrön, torrostade
  • 1 tsk salt

Nudelwok med hoisinsås

Betyg (1-5):
3.71 (7 betyg)

Att woka är ofta ett smart sätt att få i sig massor av grönsaker.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Putsa köttet från senor och skär i tunna strimlor.
  2. Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna. Stek lite av köttet i taget. Salta och peppra. Lägg upp köttet på ett fat.
  3. Hetta upp olja i samma panna och stek grönsakerna under omrörning 2–3 min. Tillsätt vitlök, köttet och hoisinsås i woken. Vänd runt med nudlarna och smaka av med salt. Toppa med sesamfrön.

Tips

Ratatouille-mix ingår i serien ”hackat och klart”, men kan bytas mot zucchini, paprika, morot och rödlök i bitar.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Johanna

2019-06-09

Supergott! Jag använde wokmix istället för ratatouillemix. Blir bra med kyckling också istället för fläskkött. Kommentar från de jag bjöd det på: "Smakar som på restaurang".

Liknande recept

Biffsallad med mango, nudlar och nötter

(30)

Karréwok med äggnudlar

(28)

Mangobiffsallad med nudlar

(14)

Fläskfärsbiffar med sötsyrlig nudelsallad

(25)

Stekta nudlar med biff och rostad lök

(20)

Asiatiskt långkok med nudlar

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies