Nudelwok med hoisinsås

Betyg (1-5):
3.71 (7 betyg)

Att woka är ofta ett smart sätt att få i sig massor av grönsaker.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 9 st
  • 150 g äggnudlar
  • 500 g fläskbog
  • 1 msk neutral olja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk neutral olja
  • 400 g ratatouillemix hackat och klart
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 2 dl hoisinsås
  • 2 msk sesamfrön, torrostade

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Putsa köttet från senor och skär i tunna strimlor.
  2. Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna. Stek lite av köttet i taget. Salta och peppra. Lägg upp köttet på ett fat.
  3. Hetta upp olja i samma panna och stek grönsakerna under omrörning 2–3 min. Tillsätt vitlök, köttet och hoisinsås i woken. Vänd runt med nudlarna och smaka av med salt. Toppa med sesamfrön.

Tips

Ratatouille-mix ingår i serien ”hackat och klart”, men kan bytas mot zucchini, paprika, morot och rödlök i bitar.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Johanna

2019-06-09

Supergott! Jag använde wokmix istället för ratatouillemix. Blir bra med kyckling också istället för fläskkött. Kommentar från de jag bjöd det på: "Smakar som på restaurang".

Liknande recept

Karréwok med äggnudlar - Coop

(28)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Asiatiskt långkok med nudlar - Coop

(0)

Fläskfärsbiffar med sötsyrlig nudelsallad - Coop

(25)

Stekta nudlar med biff och rostad lök - Coop

(17)

Biffsallad med mango, nudlar och nötter - Coop

(29)
9 st
  • Ingredienser 9 st
  • 150 g äggnudlar
  • 500 g fläskbog
  • 1 msk neutral olja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk neutral olja
  • 400 g ratatouillemix hackat och klart
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 2 dl hoisinsås
  • 2 msk sesamfrön, torrostade

Nudelwok med hoisinsås

Betyg (1-5):
3.71 (7 betyg)

Att woka är ofta ett smart sätt att få i sig massor av grönsaker.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Putsa köttet från senor och skär i tunna strimlor.
  2. Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna. Stek lite av köttet i taget. Salta och peppra. Lägg upp köttet på ett fat.
  3. Hetta upp olja i samma panna och stek grönsakerna under omrörning 2–3 min. Tillsätt vitlök, köttet och hoisinsås i woken. Vänd runt med nudlarna och smaka av med salt. Toppa med sesamfrön.

Tips

Ratatouille-mix ingår i serien ”hackat och klart”, men kan bytas mot zucchini, paprika, morot och rödlök i bitar.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Johanna

2019-06-09

Supergott! Jag använde wokmix istället för ratatouillemix. Blir bra med kyckling också istället för fläskkött. Kommentar från de jag bjöd det på: "Smakar som på restaurang".

Liknande recept

Karréwok med äggnudlar - Coop

(28)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Asiatiskt långkok med nudlar - Coop

(0)

Fläskfärsbiffar med sötsyrlig nudelsallad - Coop

(25)

Stekta nudlar med biff och rostad lök - Coop

(17)

Biffsallad med mango, nudlar och nötter - Coop

(29)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies