Nektarinsalsa på fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(4)

Fantastiskt god salsa med grillade nektariner, chili, salladslök och basilika, som serveras till fetaost. Passar som förrätt eller som tillbehör till grillat.

Tillagningstid: 10 min
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 150 g fetaost
  • Nektarinsalsa
  • 2 nektariner
  • 0.5 röd chili, finhackad
  • 1 salladslök, tunt skivad
  • 0.33 kruka basilika eller mynta
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 msk vit balsamvinäger
  • 1 msk flytande honung
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Dela nektarinerna på mitten och ta bort kärnan. Grilla nektarinerna till fin färg och ljumna rätt genom. Skär i mindre bitar och vänd varsamt ihop med resten av ingredienserna.
  2. Lägg fetaosten på en tallrik och ställ ev i mikron ca 1 min. Skeda över salsan och servera som förrätt, på en buffé eller till grillad kyckling eller fläskkarré, eller som tillbehör till din grillmiddag.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Sötpotatischips med päron, ädelost och timjan

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Äppelcoca

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Färskost med passionsfrukt

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Ädelostcheesecake med lingonkokta päron

Betyg
Betyg
(66)
Spara recept

Chèvre chaud-toast med fikonchutney

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Stekt saganaki med fikonchutney

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grön sparris med parmesan och kapris

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Sallad med halloumisticks och granatäpple

Betyg
Betyg
(0)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 150 g fetaost
  • Nektarinsalsa
  • 2 nektariner
  • 0.5 röd chili, finhackad
  • 1 salladslök, tunt skivad
  • 0.33 kruka basilika eller mynta
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 msk vit balsamvinäger
  • 1 msk flytande honung
  • salt och svartpeppar

Nektarinsalsa på fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(4)

Fantastiskt god salsa med grillade nektariner, chili, salladslök och basilika, som serveras till fetaost. Passar som förrätt eller som tillbehör till grillat.

Tillagningstid: 10 min
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela nektarinerna på mitten och ta bort kärnan. Grilla nektarinerna till fin färg och ljumna rätt genom. Skär i mindre bitar och vänd varsamt ihop med resten av ingredienserna.
  2. Lägg fetaosten på en tallrik och ställ ev i mikron ca 1 min. Skeda över salsan och servera som förrätt, på en buffé eller till grillad kyckling eller fläskkarré, eller som tillbehör till din grillmiddag.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Sötpotatischips med päron, ädelost och timjan

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Äppelcoca

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Färskost med passionsfrukt

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Ädelostcheesecake med lingonkokta päron

Betyg
Betyg
(66)
Spara recept

Chèvre chaud-toast med fikonchutney

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Stekt saganaki med fikonchutney

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grön sparris med parmesan och kapris

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Sallad med halloumisticks och granatäpple

Betyg
Betyg
(0)