Nektarinsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (8 betyg)

Färsk frukt med mango och rädisor.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 80 g babyspenat eller rucola
  • 2 klyftade nektariner eller 1 mango
  • 1 knippe tunt skivade rädisa
  • 250 g halverade cocktailtomater
  • 0.5 skivad gurka
  • 0.5 tunt skivad silverlök
  • 2 msk raps- eller olivolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • 0.5 tsk örtsalt
  • 50 g valnötter

Gör så här

  1. Lägg spenat eller rucola på ett stort fat. Toppa med grönsakerna och frukten.
  2. Droppa över olja, vinäger och krydda med örtsalt
  3. Rosta valnötterna i en torr, het stekpanna och strö över salladen.

Tips

Den här rätten passar bra på en buffé. Räkna då med att receptet räcker till 8 personer.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Ägghalvor med äppel- och valnötsröra

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Charkuterier med valnötssalsa

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Äppeltosca

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Vegansk glass

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Chokladtoppar

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Frozen apelsincheesecake med nötcrunch

Betyg
Betyg
(42)
Spara recept

Grönkålssallad med julsmak

Betyg
Betyg
(238)
Spara recept

Krossade cashewnötter med paprika

Betyg
Betyg
(8)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 80 g babyspenat eller rucola
  • 2 klyftade nektariner eller 1 mango
  • 1 knippe tunt skivade rädisa
  • 250 g halverade cocktailtomater
  • 0.5 skivad gurka
  • 0.5 tunt skivad silverlök
  • 2 msk raps- eller olivolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • 0.5 tsk örtsalt
  • 50 g valnötter

Nektarinsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (8 betyg)

Färsk frukt med mango och rädisor.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg spenat eller rucola på ett stort fat. Toppa med grönsakerna och frukten.
  2. Droppa över olja, vinäger och krydda med örtsalt
  3. Rosta valnötterna i en torr, het stekpanna och strö över salladen.

Tips

Den här rätten passar bra på en buffé. Räkna då med att receptet räcker till 8 personer.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Ägghalvor med äppel- och valnötsröra

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Charkuterier med valnötssalsa

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Äppeltosca

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Vegansk glass

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Chokladtoppar

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Frozen apelsincheesecake med nötcrunch

Betyg
Betyg
(42)
Spara recept

Grönkålssallad med julsmak

Betyg
Betyg
(238)
Spara recept

Krossade cashewnötter med paprika

Betyg
Betyg
(8)