Morotssorbet

Morotssorbet

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

En ny lockande variant av den kylda efterrätten.

Tillagningstid: 2 timmar 15 minuter
4 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 dl morotssaft
  • 3 dl apelsinsaft
  • 0.5 gelatinblad
  • 0.75 dl florsocker
  • 1 msk finhackad mynta

Gör så här

  1. Lägg gelatinbladet i kallt vatten¨cirka 5 minuter, hetta upp apelsinsaft och florsocker och rör tills sockret smält. Rör ner gelatinbladet så att det också smälter. Låt kallna. Tillsätt morotsjuicen och myntan.
  2. Frys i glassmaskin eller häll upp blandningen i en bunke och ställ i frysen. Vispa hårt då och då tills glassen är frusen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Morotssorbet
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 4 dl morotssaft
  • 3 dl apelsinsaft
  • 0.5 gelatinblad
  • 0.75 dl florsocker
  • 1 msk finhackad mynta

Morotssorbet

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

En ny lockande variant av den kylda efterrätten.

Tillagningstid: 2 timmar 15 minuter
4 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg gelatinbladet i kallt vatten¨cirka 5 minuter, hetta upp apelsinsaft och florsocker och rör tills sockret smält. Rör ner gelatinbladet så att det också smälter. Låt kallna. Tillsätt morotsjuicen och myntan.
  2. Frys i glassmaskin eller häll upp blandningen i en bunke och ställ i frysen. Vispa hårt då och då tills glassen är frusen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!