För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Morotssoppa med pizzabullar

Betyg (1-5):
4.25 (4 betyg)

Morotssoppa med ingefära och kokosmjölk som serveras med pizzabullar. Pefekt mättande och god middag som uppskattas av hela familjen.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g morötter
  • 30 g färsk ingefära, riven
  • 8 dl vatten
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 250 ml kokosmjölk
  • salt
  • chiliflakes
  • Pizzabullar
  • 600 g pizzakit
  • 120 g riven ost
  • 1 msk torkad oregano

Gör så här

  1. Skala och slanta morötterna. Lägg i en kastrull med ingefära, vatten och buljongtärning. Koka tills morötterna är mjuka. Mixa till en slät puré och tillsätt kokosmjölk. Låt sjuda ytterligare några minuter och smaka av med salt och chiliflakes.
  2. Rulla ut pizzadegen och bred på tomatsåsen. Strö över ost och oregano. Rulla ihop från långsidan och skär i 2-3 cm bitar. Lägg snurrorna på en plåt med bakplåtspapper och strö ev över extra oregano. Grädda mitt i ugnen 15-20 min. Servera till soppan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Black bean burger - Lotta Lundgren

(190)

Cheddarfyllda kycklingbiffar med jalapenodressing

(75)

Buffalo wings med fried rice

(27)

Linssoppa med fläsk och äppelpannkaka

(23)

Red cooked pork

(23)

Vitlöksstekt gnocchi med skinka, tomat och fetaost

(49)

Krämig citronpasta med fisk

(50)

Rödbetsbiffar med mjukstekt purjolök och hirs

(20)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 600 g morötter
  • 30 g färsk ingefära, riven
  • 8 dl vatten
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 250 ml kokosmjölk
  • salt
  • chiliflakes
  • Pizzabullar
  • 600 g pizzakit
  • 120 g riven ost
  • 1 msk torkad oregano

Morotssoppa med pizzabullar

Betyg (1-5):
4.25 (4 betyg)

Morotssoppa med ingefära och kokosmjölk som serveras med pizzabullar. Pefekt mättande och god middag som uppskattas av hela familjen.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala och slanta morötterna. Lägg i en kastrull med ingefära, vatten och buljongtärning. Koka tills morötterna är mjuka. Mixa till en slät puré och tillsätt kokosmjölk. Låt sjuda ytterligare några minuter och smaka av med salt och chiliflakes.
  2. Rulla ut pizzadegen och bred på tomatsåsen. Strö över ost och oregano. Rulla ihop från långsidan och skär i 2-3 cm bitar. Lägg snurrorna på en plåt med bakplåtspapper och strö ev över extra oregano. Grädda mitt i ugnen 15-20 min. Servera till soppan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Black bean burger - Lotta Lundgren

(190)

Cheddarfyllda kycklingbiffar med jalapenodressing

(75)

Buffalo wings med fried rice

(27)

Linssoppa med fläsk och äppelpannkaka

(23)

Red cooked pork

(23)

Vitlöksstekt gnocchi med skinka, tomat och fetaost

(49)

Krämig citronpasta med fisk

(50)

Rödbetsbiffar med mjukstekt purjolök och hirs

(20)